Έτοιμοι για την πρώτη μάχη με Μπραν [εικόνες]

Στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, μία ημέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι για τα Play-Offs του UEFA Conference League με αντίπαλο την Μπραν στην Τούμπα (20.08, 20:45).
Έτοιμοι για την πρώτη μάχη με Μπραν [εικόνες]
Photo Credits: @PAOK FC

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια περιλάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Σουαλιό Μεϊτέ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιώντας τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Τάχα Άλι συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 20:45 (ώρα Ελλάδος), με το παιχνίδι να μεταδίδεται ζωντανά και τηλεοπτικά από το OPEN TV.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες της προπόνησης με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...