Ανάσες πριν την τελική ευθεία

Η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για την συνέχεια των play offs ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Μεγάλης Παρασκευής.
Πηγή: forzaonline.gr
Ανάσες πριν την τελική ευθεία
Photo Credits: @PAOK FC

Η κατάσταση ήταν λίγο διαφορετική στη Νέα Μεσημβρία, καθώς από τις προπονήσεις απουσίαζε ο τεχνικός της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος είχε μεταβεί από το βράδυ της Κυριακής στο Βουκουρέστι, για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, Μιρτσέα, που το απόγευμα της Τρίτης έφυγε από την ζωή.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο, έχοντας για φόντο την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Στο ιατρικό δελτίο παρέμειναν τα ονόματα των Σουαλιό Μεϊτέ και Τζόντζο Κένι που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ στα πιτς βρίσκονται και οι Αντρίγια Ζίβκοβις-Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού έχει δοθεί διήμερο ρεπό, με την επιστροφή τους στο γήπεδο να προγραμματίζεται για το απόγευμα της Δευτέρας (13/4).

Διαβάστε ακόμη...