Η αποστολή για ΟΦΗ

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται το σερί αγώνων του Ιανουαρίου.
Η αποστολή για ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική της Super League 2022-23 και θέλει τους τρεις βαθμούς πριν τη σειρά με τους τρεις αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό σε Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα.

Η τελευταία προπόνηση ήταν όπως συνηθίζεται αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής και στις στατικές φάσεις, με την ομάδα να δουλεύει και σε φάση άμυνας, αλλά και σε επίθεσης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Οι Μάριος Τσαούσης και Ομάρ Ελ Καντουρί έτρεξαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι Φιλίπε Σοάρες , Τόμας Μουργκ και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν θεραπεία, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ λόγω ίωσης.

Αυτοί είναι κι οι παίκτες στους οποίους δεν υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τη μάχη κόντρα στους Κρητικούς. Η αποστολή αναλυτικά αποτελείται από τους:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.

Διαβάστε ακόμη...