Premiere: Season 2022-23

Η ώρα έφτασε. Έπειτα από ένα μήνα προετοιμασίας και πέντε φιλικούς αγώνες, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αφετηρία της σεζόν 2022-23...
Premiere: Season 2022-23

Μετράει πλέον αντίστροφα για τη σέντρα του πρώτου επίσημου αγώνα κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, με το βάρος να πέφτει στις τακτικές λεπτομέρειες ενόψει της αναμέτρησης στη Βουλγαρία, ενώ έγινε δουλειά και στις στατικές φάσεις.

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, έκανε θεραπεία και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα , που έκαναν πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, τον Γιάννη Μιχαηλίδη που συνεχίζει την αποκατάστασή του και τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ .

Οι 23 παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ της αποστολής και θα ταξιδέψουν στη Σόφια είναι αναλυτικά οι:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Σάστρε , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλιας , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Μπράντον , Κούτσιας .

Διαβάστε ακόμη...