Ευρωπαϊκή τακτική

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για έναν ακόμα… τελικό κόντρα στην Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική του UEFA Europa Conference League. Ένα παιχνίδι που μπορεί είτε να δώσει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης είτε να περιπλέξει τα δεδομένα στον όμιλο.
Ευρωπαϊκή τακτική

Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του, δίνοντας έμφαση κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Την Τρίτη (02.11) η προπόνηση ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση και το καθιερωμένο rondo και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η στόχευση αρχικά αφορούσε την επιθετική συμπεριφορά με έμφαση στην ανάπτυξη. Τη σκυτάλη πήρε η ανασταλτική λειτουργία μέσα από ασκήσεις για την καλύτερη προσαρμογή και τη γρήγορη μετάβαση.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Οι Μιτρίτσα , Σίντκλεϊ κι ο Ολιβέιρα έκαναν θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (03.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Το απόγευμα στις 19:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της Κοπεγχάγης, ενώ στις 20:00 οι Δανοί θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...