Η απαραίτητη ανάσα

Το 2021 ξεκίνησε άκρως απαιτητικά και με συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Η απαραίτητη ανάσα

Για πρώτη φορά έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητα ν' αποφορτιστεί και να δουλέψει παραπάνω από δύο μέρες για το επόμενο ματς.

Την Τρίτη (16.02) το αγωνιστικό τμήμα είχε το πρώτο του ρεπό μετά περίπου 50 ημέρες. Ένα ρεπό απαραίτητο για σωματική, αλλά και πνευματική ξεκούραση.

Την Τετάρτη (17.02) άπαντες επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Αρχικά οι παίκτες έκαναν δρομικές ασκήσεις. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στην αμυντική τακτική, το άλλο ασχολήθηκε με την κατοχή της μπάλας.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρό χώρο, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο Ισπανός αμυντικός ξεκίνησε θεραπείες, η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί σε δέκα μέρες, αλλά σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση αναμένεται ν' απουσιάσει 2-3 εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του σε δύο άξονες. Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός έτρεξε στο γήπεδο, ενώ έκανε και πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (18.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...