Ο Μούστμα πασάρει, ο Γκιτέρσος σκοράρει και ο ΠΑΟΚ Β πάει για... ρεκόρ
SHARE:
Ασταμάτητος δείχνει ο Δικέφαλος του Ντάνι Πονς, ο οποίος σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League 2, σκοράροντας 13 γκολ, με πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.
Κομβικός και Χ-Factor ο Κάρελ Μούστμα
Ο Εσθονός φορ αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες (αν όχι την πιο πετυχημένη) μεταγραφή του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ Β, όντας κομβικός και σε πολλές περιπτώσεις ο game changer για τους «ασπρόμαυρους».
Non stop στις εμφανίσεις, καθώς έχει απουσιάσει μόλις σε δύο από τα 19 φετινά ματς στη Super League, στα οποία βρισκόταν με την Εθνική του στα προκριματικά του Μουντιάλ.
Δεκαεπτά συμμετοχές, τρία γκολ, τα οποία συνδυάστηκαν και με τις μεγαλύτερες φετινές νίκες του ΠΑΟΚ Β, αρχής γενομένης από τα Γιάννενα (2-4), ενώ ο Εσθονός βρήκε δίχτυα εντός έδρας με Μακεδονικό (3-0) και Καβάλα (4-0).
Το πιο αξιοπρόσεκτο στατιστικό όμως είναι οι ασίστ του 20χρονου επιθετικού. Πέντε στον αριθμό, πασάροντας ανά τρία παιχνίδια, ενώ έχει κερδίσει και τα περισσότερα πέναλτι των Θεσσαλονικιών τη φετινή σεζόν.
Ο πιο παραγωγικός Γιάννης Γκιτέρσος
Την τρίτη του σεζόν διανύει ο 20χρονος Έλληνας φορ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β, όντας πιο παραγωγικός από κάθε άλλη χρονιά, με επτά γκολ σε 18 συμμετοχές.
18/19 εμφανίσεις φέτος ο Γκιτέρσος, με τη μία και μοναδική απουσία να είναι λόγω της κόκκινης, που είχε δεχθεί, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Μάλιστα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου, έχει βρει δίχτυα πέντε φορές, δείχνοντας τον... δρόμο, καθώς ο ΠΑΟΚ Β μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες.
Το γκολ του απέναντι στην Καβάλα ήταν το 10ο του σε επαγγελματικό επίπεδο, έχοντας φτάσει αισίως τις 40 συμμετοχές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στη Super League 2.
Ολοταχώς για ρεκόρ ο ΠΑΟΚ Β
Μία (ακόμα) νίκη, η τέταρτη συνεχόμενη για την πολύ φορμαρισμένη ομάδα του Ντάνι Πονς, ο οποίος... κυνηγάει το ρεκόρ του Πάμπλο Γκαρσία, που μέτρησε πέντε συνεχόμενα τρίποντα τη σεζόν 2022/23.
Σε περίπτωση επικράτησης την προσεχή Κυριακή (22/2 15:00) στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ, οι «ασπρόμαυροι» θα ισοφαρίσουν το εν λόγω ρεκόρ, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, στη Χρυσούπολη, θα έχουν τη δυνατότητα να «γράψουν» ιστορία.