Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΟΚ Β! [εικόνες]

Πρώτη νίκη, πρώτοι τρεις βαθμοί, σημαντικό “διπλό” – κυρίως ψυχολογίας – για τον ΠΑΟΚ Β, που επικράτησε 2-4 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΟΚ Β! [εικόνες]
Photo Credits: @PAOKFC

Εξαιρετικό το α’ ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφές εξ αρχής πως και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν. Η ομάδα μας βρήκε χώρο, έπαιξε το ποδόσφαιρό της και δεδομένου ότι έκλεισε το 45λεπτο με ένα εμφατικό 0-3, προφανώς δικαιώθηκε. Ο Μούστμα προειδοποίησε στο 12′ με σουτ, που έδιωξε σε κόρνερ ο Δήμος, ωστόσο, στο 20′ δεν αστόχησε και με συρτό σουτ έκανε το 0-1. Στο 32′ ήταν η σειρά του Μπάλντε να σκοράρει, πλασάροντας από κοντά, έπειτα από την κούρσα από δεξιά και ασίστ του Αδάμ.

Πίεσε ο ΠΑΣ στη συνέχεια και είχε διπλή καλή ευκαιρία να μειώσει στο 38′ και στο 39′. Αντιθέτως αυτός που βρήκε δίχτυα πάλι ήταν ο ΠΑΟΚ Β. Ξανά με τον Μπάλντε στο 45′. Ο Τσοπούρογλου έφυγε από αριστερά, πέρασε την μπάλα δεξιά στον Αδάμ, ο οποίος πάσαρε στον Μπάλντε για το 0-3.

Συνέχισε από εκεί που το …άφησε ο ΠΑΟΚ, στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 50′ ο Μούστμα ανατράπηκε στην περιοχή, ο Τσοπούρογλου εκτέλεσε το πέναλτι κι ο Δικέφαλος έγραψε το 0-4 στο 52′. Ανοιχτό παιχνίδι στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ και να το πετυχαίνουν στο 57′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουλάρι (πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος). Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία για πέμπτο γκολ και με τον Αδάμ στο 61′, το διαγώνιο σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι και με το ανάποδο σουτ του Μπάλντε στο 65′, αλλά και με το σουτ του Μούστμα στο 73′. Κι όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που βρήκε το γκολ είναι ο ΠΑΣ, παρότι είχε προηγηθεί εντυπωσιακό stop του Μοναστηρλή στον Μπουλάρι στο 85′. Στο 86′, λοιπόν, ο Αριγίμπι με δυνατό σουτ έκανε το 2-4 και η αλήθεια είναι πως μέχρι και το τέλος οι γηπεδούχοι απείλησαν με αξιώσεις και για τρίτο γκολ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Τελικά ο ΠΑΟΚ Β πήρε σημαντικό «διπλό», το πρώτο του τρίποντο, κι ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο παιχνίδι του, το εντός έδρας με τον Αstera AKTOR B.

ΠΑΣ Γιάννινα: Δήμος, Τουρκοχωρίτης, Σελιμάι (46′ Αριγίμπι), Παναγιώτου, Δούμας, Δόσης (44′ λ.τ Τσίρης), Μπρικάλιατσα, Κρυπαράκος, Ροζάριο, Φλόρες (46′ Πρεκατές), Μπουλάρι.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Κοσίδης, Πολυκράτης (61′ λ.τ Κιτσάκης), Μπαταούλας, Κωττάς (46′ Λούκας), Καλόγηρος, Τσοπούρογλου, Αδάμ, Μούστμα (77′ Σνάουτσνερ), Μπάλντε (89′ Απιατσιόνακ), Μύθου (77′ Γκιτέρσος).

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...