Σημαντικό «διπλό» για ΠΑΟΚ Β

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, κέρδος τριών πολύτιμων βαθμών και συνεχίζουμε… Ο ΠΑΟΚ Β πέρασε με 0-3 από την Καρδίτσα, επικρατώντας της μαχητικής Αναγέννησης στο ματς της 20ής αγωνιστικής της Super League 2.
Σημαντικό «διπλό» για ΠΑΟΚ Β
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στο 20′ με το πλασέ του Κανίς, έπειτα από το ωραίο «σπάσιμο» της μπάλας του Δαρέλα από δεξιά. Στη συνέχεια είχε και Ταλιχμανίδη , αλλά και την τύχη με το μέρος του, καθώς σε δύο περιπτώσεις τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες των γηπεδούχων. Ο Δικέφαλος δε, είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με το φάουλ του Κανίς που πέρασε μόλις άουτ, στο 43′.

Έπεσε σχετικά ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση και τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται ορθολογικά το παιχνίδι. Μάλιστα το παιχνίδι «κλείδωσε» στο 82′, όταν ο Τσοπούρογλου έβγαλε την σέντρα και ο Σαποβάλοφ με κεφαλιά έκανε το 0-2. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα, στο 91′ έκλεψε ωραία την μπάλα και πλάσαρε για το τελικό 0-3, πανηγυρίζοντας δεόντως τα δύο πρώτα του γκολ με τα ασπρόμαυρα.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σταμόπουλος (84′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Παπαδάκος (67′ Αθανασιάδης), Σαλαμούρας (67′ Ζάγγος), Κοκκίνης (49′ λ.τ Κέρθι), Βερνάρδος (84′ Τομάσεβιτς), Μπούζας, Κονίλιο.

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης, Φίλων, Τασιούρας, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (66′ Μανωλιούδης), Σπυράκος (53′ Τσοπούρογλου), Γκούμας (80′ Πανίδης), Δαρέλας (80′ Τσίκος), Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).

Δείτε το Photostory ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...