Στη Θεσσαλονίκη ο Ταϊσον! (pics+vids)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Ταϊσον Φρέντα, έχοντας ξεκινήσει το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού του από τη Φρανκφούρτη και ύστερα από μία μικρή καθυστέρηση!
Στη Θεσσαλονίκη ο Ταϊσον! (pics+vids)

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος, μία ημέρα πριν τα γενέθλιά του, δεν προχώρησε σε δηλώσεις από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η "μετακόμισή" του στον ΠΑΟΚ, ενώ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" τον περίμενε εκ μέρους της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ο Κυριάκος Κυριάκος αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του Ζοσέ Μπότο, Αντρέι Φεντσένκοφ.

Κάπως έτσι, η απόκτηση του πρώην αρχηγού της Ιντερνασιονάλ και τηςΣαχτάρ Ντόνετσκ μπαίνει στην τελική ευθεία της, με τον Δικέφαλο να προσθέτει στη δύναμή του έναν ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου και είναι άκρως απαραίτητος προκειμένου να προστεθεί ποιότητα και "βάθος" στις τρεις θέσεις πίσω από τον κεντρικό επιθετικό!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στην ίδια πτήση με τον νέο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, βρισκόταν και ο πρώην πρόεδρος και ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Θόδωρος Ζαγοράκης!

Δείτε τα βίντεο με την άφιξη του βραζιλιάνου άσσου εδώ και εδώ

Διαβάστε ακόμη...