Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αλεσάντρο Μπιάνκο!

Ο Αλεσάντρο Μπιάνκο βρίσκεται πλέον στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος Ιταλός χαφ έφτασε το πρωί της Κυριακής (31/8) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μέσω Μιλάνου, μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης, όπου τον υποδέχτηκε εκπρόσωπος του Δικεφάλου.
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Αλεσάντρο Μπιάνκο!

Ο νεαρός μέσος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, ολοκληρώνοντας τον δανεισμό του από τη Φιορεντίνα. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς, ενώ σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί, ο ΠΑΟΚ θα προσφέρει στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μπιάνκο ανήκει στη Φιορεντίνα από το 2018, αρχικά στις ακαδημίες της, έχοντας ήδη 16 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «Βιόλα». Στο παρελθόν αγωνίστηκε δανεικός στη Ρετζιάνα (37 εμφανίσεις) και τη σεζόν που πέρασε στη Μόντσα, με την οποία πραγματοποίησε μια γεμάτη χρονιά στη Serie A, καταγράφοντας 35 συμμετοχές και ένα γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας.

Η απόκτησή του έρχεται να ενισχύσει την μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, όπως είχε ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μπιάνκο ξεχωρίζει για την ένταση στο παιχνίδι του και την εμπειρία που έχει ήδη αποκτήσει στο υψηλό επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος, αποτελώντας μία σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...