Ο Πένια, τα “θέλω” των Βραζιλιάνων και ο ΠΑΟΚ

Το όνομα του Σέρχιο Πένια φιγουράρει σε αρκετά media της Βραζιλίας τις τελευταίες ώρες, με φόντο το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον παίκτη.
Πηγή: paok24.com
Ο Πένια, τα “θέλω” των Βραζιλιάνων και ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Περουβιανός χαφ, που έκλεισε τη σεζόν με μόλις 5 συμμετοχές, χωρίς να βρει το χώρο και τον χρόνο που ήθελε κι έψαχνε στον ΠΑΟΚ, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας από τη Βραζιλία, με τα media της χώρας να κάνουν λόγο για αρκετά έντονο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Βάσκο θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Πένια μόνο υπό το καθεστώς ενός δανεισμού, με τον παίκτη να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι και τον Ιούνιο του 2027, ενώ τονίζουν πως την ίδια στιγμή αποτελεί διακαή πόθο και της Αλιάνσα Λίμα.

Για την ώρα, στον ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει κάποια συγκεκριμένη πρόταση για τον Πένια, με τον Περουβιανό να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις με την Εθνική του και να παίρνει τώρα κι αυτός μερικές ανάσες, πριν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...