Ο Μπάτσι θέλει τον Λύρατζη στον Πανσερραϊκό, «ζυγίζει» τις επιλογές ο Έλληνας μπακ!

Ιδιαίτερο έντονο και... θερμό αναμένεται το καλοκαίρι για το μέλλον της καριέρας του Λευτέρη Λύρατζη.
Πηγή: sdna.gr
Ο Μπάτσι θέλει τον Λύρατζη στον Πανσερραϊκό, «ζυγίζει» τις επιλογές ο Έλληνας μπακ!
Photo Credits: @PAOKFC

Μετά από δύο δανεισμούς εντός συνόρων σε Βόλο και Αστέρα Τρίπολης, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε φέτος το πρώτο του βήμα εκτός Ελλάδας, αγωνιζόμενος στην Eredivisie με τη φανέλα της Ναϊμέγκεν. Η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ συνοδεύεται από ενδιαφέρον για το μέλλον του, καθώς ήδη υπάρχει πρόταση στα χέρια του για τη νέα σεζόν.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ, «προϊόν» της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, μετρά 64 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, έχοντας καταγράψει ένα γκολ και δύο ασίστ. Ωστόσο, η σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα δεν ήρθε ποτέ, κάτι που οδήγησε στη σταδιακή έξοδό του μέσω δανεισμών. Πρώτα στον Αστέρα Τρίπολης για έξι μήνες από τον Ιανουάριο του 2024, και στη συνέχεια στην ολλανδική Ναϊμέγκεν, με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές και μοίρασε δύο ασίστ την περασμένη σεζόν.

Η παρουσία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, και πλέον ο Καβαλιώτης αμυντικός εξετάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Πανσερραϊκό, όπου προπονητής είναι ο Κριστιάνο Μπάτσι — πρώην βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός τεχνικός είχε προσπαθήσει να τον πάρει και στην πορτογαλική Μποαβίστα το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά το deal «ναυάγησε» λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας.

Η εκτίμηση του Μπάτσι για τον Λύρατζη παραμένει ισχυρή και θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του Πανσερραϊκού. Ωστόσο, ο παίκτης δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση, επιλέγοντας να σταθμίσει όλες τις πιθανές επιλογές του, χωρίς βιαστικές κινήσεις.

Αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική πρόταση από το εξωτερικό ή άλλη ομάδα της Super League, το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσει την προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ στις 27 Ιουνίου.

Άλλωστε, το υπάρχον ρόστερ παρουσιάζει ελλείψεις στα άκρα της άμυνας, ειδικά μετά την αποχώρηση του Αντρέ Βιεϊρίνια και το ενδεχόμενο «αντίο» του Όττο. Στην παρούσα φάση, μοναδική διαθέσιμη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Γιοάν Σάστρε.

Η τελική απόφαση για το μέλλον του Λύρατζη θα κριθεί εντός του καλοκαιριού, με τον ίδιο να κρατά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε ακόμη...