Λουγκάνο και Νυρεμβέργη για Τζίμα!

Διπλό ενδιαφέρον από Γερμανία και Ελβετία έχει προκύψει για τον Στέφανο Τζίμα, καθώς Νυρεμβέργη και Λουγκάνο θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον 18χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Λουγκάνο και Νυρεμβέργη για Τζίμα!

Προ ημερών έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ «έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Στέφανο Τζίμα με ορίζοντα συνεργασίας μέχρι το 2028. Το συμβόλαιο του 18χρονου επιθετικού ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2025 και στις τάξεις του Δικεφάλου είχαν αποφασίσει να κινηθούν από νωρίς...

Κινητικότητα όμως υπάρχει και από ομάδες του εξωτερικού για τον νεαρό φορ καθώς ήδη η Νυρεμβέργη και η Λουγκάνο έχουν δείξει ενδιαφέρον και έχουν στραφεί στον ΠΑΟΚ με φόντο τον δανεισμό του.

Με δεδομένο πως οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση φορ και ήδη υπάρχουν δύο ακόμη επιθετικοί στο ρόστερ, η προοπτική του εξωτερικού για τον 18χρονο συζητιέται έντονα και δεν αποκλείεται σύντομα να παρθούν οριστικές αποφάσεις, με την γερμανική ομάδα να έχει το προβάδισμα...

Σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής της Νυρεμβέργης, ο πολύπειρος επιθετικός Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για το ταλέντο του νεαρού στράικερ που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του για να «κυνηγήσει» την άνοδο στη Bundesliga. 

Διαβάστε ακόμη...