Tελικές διαπραγματεύσεις με Μεϊτέ!

H (μικρή) διαφορά με τον Γάλλο και η πρόθεση του ΠΑΟΚ να κλείσει άμεσα το θέμα!
Πηγή: paok24.com
Tελικές διαπραγματεύσεις με Μεϊτέ!

Το πρώτο σκέλος της υπόθεσης παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στην Τούμπα, ενδεχομένως και πιο δύσκολο, ήταν να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Μπενφίκα η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Γάλλου χαφ.

Η “χρυσή τομή” βρέθηκε και μάλιστα στα απόλυτα μέτρα του ΠΑΟΚ, οπότε αυτό που απομένει για να παραμείνει στα “ασπρόμαυρα” ο 30χρονος χαφ, είναι να υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον “δέσει” με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τρία – κατά πάσα πιθανότητα – χρόνια.

Ο πρώτος κύκλος διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με την πλευρά Μεϊτέ, κατέδειξε μία διαφορά περίπου 200 χιλιάδων ευρώ στην ετήσια αποζημίωση του ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια, οι “ασπρόμαυροι” προσφέρουν στον Γάλλο ένα συμβόλαιο που θα προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, ο Μεϊτέ θέλει συμβόλαιο 1,7 εκ. ευρώ ετησίως, όσα χρήματα δηλαδή προβλέπει το συμβόλαιο που έχει τώρα με την Μπενφίκα και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον θηριώδη χαφ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν, βάσει και της έως τώρα στάσης του Μεϊτέ, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει το πολυπόθητο “deal” που θα απαλλάξει τον Ράζβαν Λουτσέσκου από ένα μεγάλο… άγχος!

Διαβάστε ακόμη...