«Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»

Ο Γιάννης Σκόνδρας, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην νίκη επί της Καρδίτσας για τον θεσμό του Κυπέλλου, για την παρουσία του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις θέσεις που έχει παίξει.
«Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Παίζαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε, δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και δίκαια ήρθε η νίκη. Ο αντίπαλος ήξερε το γήπεδο, έπαιζε στην έδρα του αλλά εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο ημίχρονο καθίσαμε και μιλήσαμε και μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος».

Για την παρουσία του στον Δικέφαλο: «Έχω προσαρμοστεί. Σε κάθε παιχνίδι στο οποίο παίζω δίνω το 100% και τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τις θέσεις που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Όταν παίζεις στην φυσική σου θέση, παίζεις αυτό που μπορείς. Όταν παίζει αλλού, προσπαθείς να προσαρμοστείς, αλλά θα κάνεις και λάθη γιατί είναι θέση που δεν γνωρίζεις. Όταν έχεις καλή απόδοση και κερδίζει η ομάδα, νιώθεις καλά. Δουλεύω σκληρά, ώστε να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί».

Και κατέληξε λέγοντας: «Κάναμε καλή εμφάνιση στον Πανθρακικό. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος και έχει μεγάλο ρόστερ ώστε να αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...