Μιχαηλίδης: «Ξεκινώντας το 2026 δείχνοντας χαρακτήρα» (pic)
SHARE:
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκειά του, με τον Δικέφαλο να δείχνει χαρακτήρα στη «ρώσικη ρουλέτα» και να πανηγυρίζει στο τέλος την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο ήταν ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι σε μία από τις πιο κομβικές στιγμές του αγώνα. Μάλιστα, χρειάστηκε να εκτελέσει… δύο φορές, καθώς η αρχική του προσπάθεια ακυρώθηκε λόγω παράβασης διπλής επαφής στη μπάλα. Ο Έλληνας αμυντικός, ωστόσο, δεν λύγισε. Με απόλυτη ψυχραιμία στάθηκε ξανά στην άσπρη βούλα και αυτή τη φορά ευστόχησε, στέλνοντας μήνυμα αυτοπεποίθησης και αγωνιστικής ωριμότητας.
Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχαηλίδης θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του μέσω των social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινώντας το 2026 δείχνοντας χαρακτήρα όταν είχε μεγαλύτερη σημασία. Χαρούμενος που είμαι πάλι στο σωστό δρόμο».
Η ανάρτησή του συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια στήριξης, με συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Στέφανο Τζίμα να τον αποθεώνουν για την ψυχραιμία και το μέταλλο που έδειξε σε μία στιγμή που τα πάντα κρίνονταν.
Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση στο Instagram: