Αντίπαλοι με την ομάδα που μεγάλωσαν
SHARE:

Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά πλέον. Παίκτες που έχουν προπονηθεί από μικροί και για αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ, κάνουν την δική τους καριέρα γεμίζοντας τις ομάδες τόσο της πρώτης, όσο και της δεύτερης κατηγορίας.
Αρκεί να δει κανείς την ενδεκάδα του Βόλου στο σημερινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη. Τρεις ποδοσφαιριστές προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Τασιούρας, Λαγωνίδης και Γρόσδης. Ο Ατρόμητος έχει Τσιγγάρα, Τζοβάρα, μέχρι πρόσφατα και Ουεντραόγκο. Ο Πανσερραϊκός έχει Λύρατζη, Τσαούση. Αυτοί αποτελούν μόνο μερικά από τα παραδείγματα.
Ο Δικέφαλος του Βορρά εδώ και χρόνια δουλεύει σε υψηλό επίπεδο τις ακαδημίες του, επενδύει πολλά χρήματα και πέρα από το όφελος του ίδιου του συλλόγου, με αυτούς που φτάνουν μέχρι την πρώτη ομάδα ή έχουν φέρει πολλά εκατομμύρια από πωλήσεις, κερδίζει και το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές.