Ποινές και έπαθλα μετά τον τελικό (1971)

Σαν σήμερα στις 11/6/1971, η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά από βραδινή συνεδρίασή της, αποφάσισε να μοιράσει πρόστιμα αλλά και έπαθλα, σε παίκτες του Δικεφάλου που αγωνίστηκαν στον τελικό της 9ης Ιουνίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
 Ποινές και έπαθλα μετά τον τελικό (1971)
Photo Credits: @aspromavresistories.blogspot.com

Ήταν η πρώτη φορά που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να επιβάλει τόσο βαριές κυρώσεις με σκοπό να διατηρήσει την πειθαρχία στο ποδοσφαιρικό της τμήμα.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν αφού προηγουμένως ακούστηκαν οι εισηγήσεις του προπονητή Λες Σάνον και του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος Φούλη Μαρτινίδη.

Αναλυτικά οι τιμωρίες που αποφασίστηκαν ...

* Πρόστιμο 20.000 δραχμών και αποχή 4 μηνών από κάθε εκδήλωση του συλλόγου στον Φουντουκίδη, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς εντός και εκτός του γηπέδου Καραϊσκάκη, καθώς και απρεπή συμπεριφορά προς τον βοηθό προπονητή (Χασιώτης).

* Χρηματικό πρόστιμο 10.000 δραχμών ο καθένας στους Χατζηιωάννου, Χατζηαντωνίου, Μπέλλη, Ασλανίδη, Κούδα και Παρίδη, γιατί δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους κατά τη διάρκεια του ματς!

* Χρηματικό πρόστιμο 1.000 δραχμών ο καθένας στους Φουντουκίδη, Ασλανίδη και Παρίδη, γιατί μετά την επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο της Μίκρας, επέστρεψαν στην πόλη με δικά τους μέσα και όχι με το πούλμαν της αποστολής της ομάδας.

* Εκτός από ποινές, η διοίκηση απένειμε χρηματικά έπαθλα στους Σαράφη – Παπαδόπουλο (10.000 δρχ) και Γούναρη (5.000 δρχ) για την πολύ καλή απόδοση που είχαν στον τελικό του Κυπέλλου!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...