Fans’ Man of the Match ο Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match του επαναληπτικού αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24 κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Fans’ Man of the Match ο Μπάμπα
Photo Credits: @paokfc.gr

O ΠΑΟΚ κυριάρχησε για 120 λεπτά στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 του πρώτου αγώνα, είχε στα χέρια του μια πανάξια πρόκριση, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Εκ των πρωταγωνιστών του Δικεφάλου ήταν ο Μπάμπα . Ο Γκανέζος έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση για 116′ λεπτά, μέχρι το σημείο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο μετά την σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Βαγιαννίδη.

Ο Μπάμπα τα έκανε όλα στο γήπεδο. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έδωσε αμέτρητες μάχες, τις οποίες και κέρδισε, ενώ ήταν κομβικός σε άμυνα κι επίθεση.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης συγκέντρωσε το 35,45% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Τόμας Κεντζιόρα με 15,87%. Ο Πολωνός αμυντικός του Δικεφάλου πέτυχε το 0-2 με κεφαλιά και ήταν επίσης εξαιρετικός ανασταλτικά, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Σουαλιό Μεϊτέ , με μία γεμάτη εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη...