Οπαδός του ΠΑΟ τιμωρεί τον ΠΑΟΚ!

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία κροτίδα, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας “πυροδοτήθηκε στην κερκίδα”
Πηγή: paok24.com
Οπαδός του ΠΑΟ τιμωρεί τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @paok24.com

Αξιοσημείωτο είναι -φυσικά- το γεγονός ότι ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ είναι… δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και μάλιστα, δεν κάνει καν τον κόπο να το κρύψει, καθώς με μία απλή ματιά στα social media του μπορεί να συναντήσει κανείς μία… συλλογή από post με πράσινα χρώματα.

Ο ΠΑΟΚ θα προσβάλλει την απόφαση στα διοικητικά δικαστήρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες η ΔΕΑΒ τιμώρησε την ΑΕΚ Betsson με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για όσα σημειώσαν στο Φύλλo Αγώνα και το αντικείμενο (μπουκάλι) που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού των Άνω Λιοσίων, ωστόσο, στη συνέχεια ο αθλητικός δικαστής την απάλλαξε.

Η υπόθεση κατέληξε στον Αθλητικό Δικαστή κι αυτός, τιμώρησε την Ένωση με χρηματικό πρόστιμο ύψους 9.200 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα, ενώ την απάλλαξε για τη ρίψη του μπουκαλιού.

Διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς παρουσία  θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βάσει του άρθρου 1Α του ν.4326/2015, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 10 του ν.5085/2024, λόγω ρίψης εκ μέρους των φιλάθλων της τριών (3) κροτίδων στην κερκίδα και δύο, γεμάτων σε περιεχόμενο, μπουκαλιών εντός αγωνιστικού χώρου, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ, που διεξήχθη στις 18/02/2024 στην Θεσσαλονίκη για το Πρωτάθλημα της Super League.

Τα ανωτέρω καταγράφηκαν, κατά δέσμια αρμοδιότητα της Επιτροπής ως προς την επιβολή της ποινής:

 α/ στην από 19/02/2024 αναφορά συμβάντων του τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

β/ στην από 20/02/2024 υποβλητική αναφορά της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) προς τον κ. Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης

γ/ στην από 20/02/2024 συμπληρωματική αναφορά της ίδιας Υποδιεύθυνσης

δ/ στις από 19/02/2024 Εκθέσεις των Παρατηρητών της διοργανώτριας αρχής και της ΔΕΑΒ, αντίστοιχα“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη...