ΠΑΟΚ: Συσπείρωση και πίστη

Έφτασε σε ποσοστό που ξεπερνούσε το 65%. Ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο για το μεγαλύτερο κομμάτι της κανονικής διάρκειας του ημιτελικού, αλλά και στην παράταση. Δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στον Παναθηναϊκό να κάνει το οτιδήποτε.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Συσπείρωση και πίστη
Photo Credits: @paok24.com

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε δευτερόλεπτα μακριά από την πρόκριση, αλλά είδε τον Λημνιό να του παίρνει το εισιτήριο μέσα από τα χέρια και στα πέναλτι, πλήρωσε την αστοχία του.

Για τους “ασπρόμαυρους” ωστόσο υπάρχει και η επόμενη μέρα κι αυτό, είναι κάτι που το σημείωσε από την πρώτη στιγμή η ίδια η ΠΑΕ, αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, ο ένας είναι δίπλα στον άλλον και όλοι μαζί, καλούνται να κοιτάξουν μπροστά.

Τι να πω, για μένα είναι τεράστια απογοήτευση, από την άλλη και περηφάνια. Είναι και αδικία λόγω εμφάνισης που κάναμε. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, θέλαμε να επιστρέψουμε και ήταν πολύ θετική η παρουσία, παίξαμε καλά, κυριαρχήσαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Είναι περίπλοκη και η διαδικασία όλη στο κύπελλο με την ποιότητα κάποιων ομάδων.

Μας επηρέασε και ο τραυματισμός του Μπάμπα, γιατί πέσαμε ψυχολογικά ενώ ο Παναθηναϊκός είχε θετική ενέργεια εκείνη την ώρα. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια, κυριαρχήσαμε, με βάση τις ευκαιρίες αξίζαμε δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά, αυτό είναι το κύπελλο, ήμασταν προετοιμασμένοι και για παράταση και μετά έγινε ό,τι έγινε. Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για τη συνέχεια, είμαστε περήφανοι μετά από τέτοια περίοδο δύσκολη. Τώρα έχει δύσκολη συνέχεια, μπαίνει και η Ευρώπη“, σημείωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ενα ισχυρό πλήγμα, μια πικρή βραδιά στην Αθήνα για την ομάδα μας που έμεινε εκτός ενός στόχου. Δεν αξίζουν όμως δάκρυα γι’ αυτή την ομάδα, που τα έδωσε όλα για 130 λεπτά, κόντρα σε κάθε πιθανή αντιξοότητα, αλλά για κάποιες μικρές λεπτομέρειες έμεινε εκτός τελικού“, ανέφερε από τη δική της μεριά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάπως έτσι, στον ΠΑΟΚ όλοι κοιτούν μπροστά και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και -φυσικά- στην Ευρώπη που θα μπει στο “κάδρο” σύντομα…

Διαβάστε ακόμη...