Ζίμπερτ: Τρίτη φορά στον δρόμο του ΠΑΟΚ

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο PAOK24, ο Γερμανός διαιτητής, Ντάνιελ Ζίμπερτ, ορίστηκε από την ΕΠΟ ως ο άρχων του επαναληπτικού Κυπέλλου στη Λεωφόρο, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ζίμπερτ: Τρίτη φορά στον δρόμο του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24.com

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει στο διάβα του τον εν λόγω διαιτητή, με τον Ζίμπερτ να έχει διευθύνει ακόμη ένα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, για τα περσινά Play-Off στην Τούμπα, εκεί όπου οι Πράσινοι επικράτησαν με 1-2.

H πρώτη συνάντηση ΠΑΟΚ και Ζίμπερτ είχε ευτυχή κατάληξη για τους «ασπρόμαυρους», καθώς συνέβη στις 17 Μαρτίου 2022, όταν η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 1-2 στην Γάνδη και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Τον Ζίμπερτ τον έχουν συναντήσει και άλλες δυο ελληνικές ομάδες σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ στα παιχνίδια με Άρσεναλ και Τραμπζονσπόρ, αντίστοιχα. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις το σκορ ήταν ίδιο, 1-3, εις βάρος των ελληνικών συλλόγων.

Κοινή συνισταμένη όλων των παραπάνω, το γεγονός πως όταν ο Ντάνιελ Ζίμπερτ διευθύνει παιχνίδι που εμπλέκεται τουλάχιστον μια ελληνική ομάδα, το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πάντα υπέρ του φιλοξενούμενου.

Διαβάστε ακόμη...