"Φτωχή" νίκη με κακή εμφάνιση!

Για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα στην Τούμπα, τον ΝΠΣ Βόλου με 1-0...
"Φτωχή" νίκη με κακή εμφάνιση!

Μπροστά σε περίπου 5.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Σάστρε στην άμυνα, Οζντόεφ, Σβαμπ αμυντικά χαφ, μπροστά τους τους Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Μια ενδεκάδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία ματς του Δικεφάλου, σε ένα εκτεταμένο rotation από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το πρώτο 45λεπτο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τον ΠΑΟΚ να σπαταλά το πρώτο μισό του και στη συνέχεια να δείχνει διάθεση να γίνει απειλητικός.

Στο 13' το σουτ του Σάστρε πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Ντεσπόντοφ πήρε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.

Την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Μουργκ στο 23', με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να κάνει εξαιρετική ατομική προσπάθεια, αλλά το τελείωμά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κόστιτς.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον Κίτσο, ο Ευαγγέλου έδωσε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σβαμπ.

Η κακή εικόνα της ομάδας συνεχίστηκε και στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις την εστία του Βόλου και στο 70' ο Μωραΐτης σκόραρε για τον Βόλο, αλλά ο Ευαγγέλου καταλόγισε φάουλ νωρίτερα, μια απόφαση που σηκώνει πολλή κουβέντα.

Στο 83', ωραία προσπάθεια του Μουργκ, ελάχιστα εκατοστά άουτ το τελείωμά του, στη σημαντικότερη ευκαιρία μας στο δεύτερο ημίχρονο!

Πλέον η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο Πανθεσσαλικό, σε ματς που ελπίζουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι σε σχέση με τη σημερινή προβληματική αγωνιστική μας εικόνα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Οζντόεφ (67' Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (67' Τάισον), Σαμάτα (75' Μπράντον). 

ΝΠΣ Βόλου: Κόστιτς, Κίτσος (46' Άλχο), Σιέλης, Καλογερόπουλος, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνετέ (63' Μωραΐτης), Ενγκίν (58' Κόμπα), Ντέλετιτς (46' Ασλανίδης), Γκαρσία (85' Μπερτόγλιο).

.................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης...

Τέλος

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

89ο λεπτό: Σουτ του Κωνσταντέλια, άουτ.

87ο λεπτό: Κίτρινη στον Βιεϊρίνια για διαμαρτυρία.

85ο λεπτό: Μπερτόγλιο στη θέση του Γκαρσία.

83ο λεπτό: Ωραία προσπάθεια του Μουργκ, ελάχιστα εκατοστά άουτ το τελείωμά του!

79ο λεπτό: Ο Κόστιτς μπλόκαρε το σουτ του Κωνσταντέλια.

75ο λεπτό: Μπράντον στη θέση του Σαμάτα.

74ο λεπτό: Κίτρινη στον Μεϊτέ για φάουλ στον Γκλάβτσιτς.

74ο λεπτό: Κεφαλιά του Μωραΐτη άουτ.

70ό λεπτό: Ο Μωραΐτης σκόραρε για τον Βόλο, αλλά ο Ευαγγέλου καταλόγισε φάουλ νωρίτερα

67ο λεπτό: Μπήκαν Μεϊτέ, Τάισον στις θέσεις των Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ.

63ο λεπτό: Μωραΐτης στη θέση του Κορνέτε

58o λεπτό: Κόμπα στη θέση του Ενγκίν.

47ο λεπτό: Σουτ του Κορνέτε, μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς.

46ο λεπτό: Μπήκαν Ασλανίδης, Άλχο στις θέσεις των Ντέλετιτς, Κίτσου.

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο...

45'+2': ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Σβαμπ από τα 11 μέτρα.

45ο λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, σε ανατροπή του Ντεσπόντοφ από τον  Κίτσο.

42ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντεσπόντοφ για διαμαρτυρία.

40ό λεπτό: Ο Κόστιτς μπλόκαρε το σουτ του Βιεϊρίνια.

37ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Κόστιτς με το πόδι, το γύρισμα του Κωνσταντέλια.

35ο λεπτό: Κίτρινη στον Κορνέτε για φάουλ στον Οζντόεφ.

23ο λεπτό: Σουτ του Μουργκ, άουτ.

14ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Ντεσπόντοφ να παίρνει την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

13ο λεπτό: Σουτ του Σάστρε άουτ...

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους στη σέντρα...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Οζντόεφ (67' Μεϊτέ), Σβαμπ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (67' Τάισον), Σαμάτα (75' Μπράντον). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Τάισον, Τζίμας, Μπράντον.

ΝΠΣ Βόλου: Κόστιτς, Κίτσος (46' Άλχο), Σιέλης, Καλογερόπουλος, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνετέ (63' Μωραΐτης), Ενγκίν (58' Κόμπα), Ντέλετιτς (46' Ασλανίδης), Γκαρσία (85' Μπερτόγλιο). Αναπληρωματικοί: Καλαμπούκας, Ασλανίδης, Άλχο, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τρουγιέ, Μωραΐτης, Κόμπα, Μπερτόλιο.

.............................

Το pregame της αναμέτρησης...

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο...

Η ΚΕΔ όρισε τον Ευαγγέλου να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος ο Πουλικίδης (Δράμας), στο VAR ο Περράκης (Αθηνών), στο AVAR o Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Θάνος (Ηπείρου).

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ,...

Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του Βόλου, στην άδεια Τούμπα...

Ακολούθησαν Ταλιχμανίδης, Ζ. Ζίβκοβιτς...

Και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν για προθέρμανση...

Διαβάστε ακόμη...