Η αποστολή για Λαμία

Με μερικές μέρες καθυστέρηση, Λαμία και ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας και να ξεκινήσουν την κόντρα τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχωρεί για την Φθιώτιδα.
Η αποστολή για Λαμία

Η προπόνηση της Τρίτης (28.02) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε έξτρα πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έμειναν εκτός προπόνησης για λόγους αποφόρτισης και δεν θα ταξιδέψουν στη Λαμία. Εκτός αποστολή κι ο Τάισον που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Εκτός μάχης είναι κι ο Νέλσον Ολιβέιρα που έκανε θεραπεία, οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα που έτρεξε κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς που δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Ίνγκασον , Κάργας , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Ρικάρντο , Νάρεϊ , Μπράντον , Τζίμας .

Διαβάστε ακόμη...