"Να κερδίσω και αυτό το κύπελλο"

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για την πρόκριση επί της ΑΕΚ και τον επερχόμενο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό...
"Να κερδίσω και αυτό το κύπελλο"

 Αναλυτικά τόνισε:

«Δυστυχώς είχα την ευκαιρία, αλλά δεν σκόραρα στο πέναλτι. Παρόλα αυτά ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι από την ΑΕΚ. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και η ΑΕΚ βρήκε γκολ από μία στημένη μπάλα. Στο τέλος όμως αντιδράσαμε και μέχρι το τέλος παίξαμε καλά και κερδίσαμε».

Για τις αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία: «Από τις αλλαγές φάνηκε ότι δεν θέλαμε να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Οι αλλαγές βγήκαν, ο Κρμέντσικ σκόραρε και είμαστε χαρούμενοι και για αυτό το γεγονός».

Για τον τελικό με τον Ολυμπιακό που έρχεται: «Μέχρι εκείνη την ημέρα έχουμε καιρό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά, όπως μας θέλει ο προπονητής μας. Να διορθώσουμε τα λάθη μέσα από την προπόνηση και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Φυσικά και θέλω να κερδίσω και αυτό το κύπελλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Εάν είχε επιπλέον πίεση για το πέναλτι μέσα στο παιχνίδι: «"Πίεση δεν είχα. Έχουμε ποδοσφαιρική πίεση όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι καλή πίεση και δεν είναι μία δύσκολη κατάσταση όπως άλλοι άνθρωποι που έχουν πολλά προβλήματα στη ζωή τους. Ήταν μία κακή στιγμή για μένα το πέναλτι. Υγεία σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη...