Φέρε μας το Κύπελλο στον πύργο τον Λευκό!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την ΑΕΚ με 2-1, για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πέρασε στον ΤΕΛΙΚΟ ...
Φέρε μας το Κύπελλο στον πύργο τον Λευκό!

Ο Γκαρσία παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, στα χαφ Μπάμπα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες και μπροστά τους Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ουάρντα.

Η αθηναϊκή ομάδα έδειξε διάθεση να κυκλοφορήσει την μπάλα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ της έδωσε χώρο, έχοντας το μυαλό του στην κόντρα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πάτησαν καθόλου στην περιοχή μας, με τους παίκτες μας να απειλούν στο 1ο λεπτό, όταν ο Τσιγκρίνσκι κόντραρε το σουτ του Σφιντέρσκι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας.

Στο 26ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Σοάρες, αυτός έκανε παράλληλη σέντρα, ο Ουάρντα από κοντά πλάσαρε αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε, εξ επαφής.

Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ανήκε και αυτήν στον ΠΑΟΚ, καθώς στο 35ο λεπτό, η κεφαλιά του Σφιντέρσκι μετά από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα, πέρασε άουτ.

Στο 60ό λεπτό, χάθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, το δοκάρι σημάδεψε ο Βιεϊρίνια, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σφιντέτσκι. Στα επόμενα λεπτά η χάρτινη πίεσε και έγινε απειλητική κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ, στο τελευταίο από αυτά (70') ο Γαλανόπουλος, βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε ψύχραιμα και στο  85ο λεπτό ο Κρμέντσικ, μετά από μπαλιά του Μπάμπα, με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Τσιντώτα ισοφάρισε, για να έρθει το κερασάκι στην τούρτα στο 96' όταν ο Ζϊβκοβιτς με τέλειο ψηλοκρεμαστό σουτ χάρισε ΚΑΙ τη νίκη στον ΠΑΟΚ!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (77' Μιχαηλίδης), Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μπάμπα, Ζίβκοβιτς (97' Λύρατζης), Σφιντέρσκι (77' Κρμέντσικ), Ουάρντα (87' Τσιγγάρας). 

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι (87' Κοσίδης), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Βασιλαντωνόπουλος (87' Νταντσένκο), Λόπες (62' Μιτάι), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (62' Αλμπάνης), Σιμάνσκι (62' Τάνκοβιτς), Μάνταλος, Ανσαριφάρντ.

..................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης 

Τέλος, ο ΠΑΟΚ στον τελικό, το χαρτί στο σπίτι του!

96ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ! Ο Ζίβκοβιτς στέλνει τους ΚΛΕΦΤΕΣ σπίτι τους

92ο λεπτό: Κίτρινη στον Νεντελτσεάρου

6 λεπτά οι καθυστερήσεις

86ο λεπτό: Κίτρινη σε Σβάρνα και Κρμέντσικ

85ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κρμέντσικ

77ο λεπτό: Μπαίνουν Κρμέντσικ, Μιχαηλίδης στις θέσεις των Σφιντέρσκι και Βιεϊρίνια

76ο λεπτό: Ο ένας βοηθός έχει θέμα τραυματισμού και θα δώσει τη θέση του στον 4ο (Διαμαντόπουλος)

70ό λεπτό: 0-1 ο Γαλανόπουλος με κεφαλιά

67ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ στην κλειστή του γωνία

62ο λεπτό:Τριπλή αλλαγή για την ΑΕΚ. Βγήκαν οι Σιμάνκσι, Κρίστιτσιτς και Λόπες, μπήκαν  οι Τάνκοβιτς, Μιτάι και Αλμπάνης.

60ό λεπτό: Χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, δοκάρι ο Βιεϊρίνια, το κέρδισε ο Σφιντέτσκι

Ξεκίνησε η επανάληψη χωρίς αλλαγές οι ομάδες

Ημίχρονο στην Τούμπα με το σκορ στο 0-0

45'+3': Κίτρινη στον Βιεϊρίνια για χέρι

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

36ο λεπτό: Κϊτρινη στον Ανσαριφάρντ για μαρκάρισμα στον Βιεϊρίνια

35ο λεπτό: Κεφαλιά του Σφιντέρσκι μετά από κεφαλιά πάσα του Ουάρντα, άουτ η μπάλα

34ο λεπτό: Κίτρινη στον Ίνγκασον

26ο λεπτό: Ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Σοάρες, αυτός έκανε παράλληλη σέντρα, ο Ουάρντα από κοντά πλάσαρε αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε, εξ επαφής

1ο λεπτό: Ο Τσιγκρίνσκι σταμάτησε την τελευταία στιγμή το σουτ του Σφιντέρσκι που βγήκε στην πλάτη της άμυνας

To παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (77' Μιχαηλίδης), Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μπάμπα, Ζίβκοβιτς (97' Λύρατζης), Σφιντέρσκι (77' Κρμέντσικ), Ουάρντα (87' Τσιγγάρας). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τζόλης, Κρμέντσικ

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι (87' Κοσίδης), Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Βασιλαντωνόπουλος (87' Νταντσένκο), Λόπες (62' Μιτάι), Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (62' Αλμπάνης), Σιμάνσκι (62' Τάνκοβιτς), Μάνταλος, Ανσαριφάρντ. Αναπληρωματικοί:  Αθανασιάδης, Νταντένκο, Μιτάι, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Μαχαίρας

....................................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

 18:10 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ, ακολούθησαν Πασχαλάκης, Ζϊβκοβιτς 

18:25 Και οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, όπως και οι φιλοξενούμενοι

Διαβάστε ακόμη...