Κληρώνει για το Κύπελλο!

Σήμερα (5/1) το μεσημέρι στις 13:30 είναι προγραμματισμένη να γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση της γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2020-2021!
Κληρώνει για το Κύπελλο!

Σε αυτήν θα μετέχουν οι ομάδες της Super League αλλά όχι οι ομάδες της Super League2 (παρά το πράσινο φως που άναψε η υγειονομική επιτροπή), όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο!

Οι αγώνες θα είναι διπλοί και το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας, το όνομα της οποίας θα προκύψει πρώτο στη διαδικασία, στις 9-10-11/Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 2-3-4/Μαρτίου.

Διαβάστε τα όσα αναφέρει η απάντηση της υγειονομικής επιτροπής, αναφορικά με τη συμμετοχή των ομάδων της Super League 2:

«Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, λαμβάνοντας το λόγο παρουσίασε την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Super league 2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία κατέληξε στο να πραγματοποιηθεί η επικείμενη κλήρωση του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να εξαιρεθούν οι ομάδες της Super League 2.

Τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν ομόφωνα την ανωτέρω εισήγηση.

Ευχαριστώντας τα μέλη της Επιτροπής για την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής έληξε τη συνεδρίαση».

Διαβάστε ακόμη...