Μεθοδεύουν άδεια Τούμπα στα play off!

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με μία απόφαση -ΣΚΑΝΔΑΛΟ- αρνήθηκε να εκδικάσει την απολογία του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα του ημιτελικού με την ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη 24/3 και όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκδίκασης την επόμενη Πέμπτη 31/3!
Μεθοδεύουν άδεια Τούμπα στα play off!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε έγγραφο στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με το οποίο ζητούσε να μην προκύψει καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ την 16η Μαρτίου.  Επειδή η καθιερωμένη ημέρα εκδικάσεων είναι η Πέμπτη, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητούσαν να κληθούν για μεθαύριο στις 24 Μαρτίου.

Σήμερα, η επιτροπή όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για την μεθεπόμενη Πέμπτη στις 31 Μαρτίου, απορρίπτοντας το αίτημα της ΠΑΕ.

 

Αναλυτικά η κλήση του ΠΑΟΚ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καλεί σε γραπτή ή προφορική  απολογία την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 31/3/2011  και ώρα 15:30 (γραφεία ΕΠΟ, Πάρκο Γουδή), βάσει των  άρθρων 14 παρ.1 εδ.α΄ και β΄, παρ.2,3 και 4 εδ.α΄, β΄, δ΄ και στ΄ και  15 παρ.1,παρ.2  εδ.α΄,β΄, γ΄ ,δ΄ και στ΄ και παρ.4 εδ.δ΄ και ε΄ και κατ΄ άρθρον 17 του ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ της ΕΠΟ (αγώνας Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 16/3/2011)».

 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν η ομάδα μας τιμωρηθεί με δύο ή περισσότερες αγωνιστικές δεν προλαβαίνει να εκτίσει την ποινή του στο πρωτάθλημα και θα παίξει χωρίς κόσμο και στα πλέι οφ!

Αν ο ΠΑΟΚ απολογούταν την Πέμπτη και τιμωρούταν με ποινή δύο αγωνιστικών θα μπορούσε να εκτίσει στο προσεχές παιχνίδι με τη Λάρισα (28η αγωνιστική, 3/4) -ισχύει το πενθήμερο από την ανακοίνωση της ποινής- και στο ματς με την Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική.

Αν λοιπόν ισχύσει αυτη η απόφαση -σκάνδαλο- ο αγώνας με τη Λάρισα θα γίνει κανονικά με κόσμο και η όποια ποινή θα εκτιθεί στον αγώνα με την Κέρκυρα και φυσικά έπειτα στα πλέι οφ.

Θυμίζουμε πως η  συγκεκριμένη επιτροπή η οποία έκανε το χατίρι του Ολυμπιακού και συνεδρίασε Σάββατο για να αθωωθεί ο Μιραλάς, είναι η ίδια επιτροπή που έκανε το χατίρι της ΑΕΚ και συνεδρίασε Δευτέρα για να προλάβει να παίξει με κόσμο στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, τώρα απορρίπτει το δίκαιο αίτημα του ΠΑΟΚ.

Αναμένεται η αντίδραση της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...