Κοντρέρας: "Θλιβερή μέρα για όλους"
SHARE:

Τα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας
"Ήταν μία μέρα θλιβερή για όλους. Καταλαβαίνουμε τη θλίψη του κόσμου, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τη μία κερδίζεις και την άλλη χάνεις".
Για το γεγονός που τον στεναχώρησε πιο πολύ, είπε: "Είμαι στεναχωρημένος για όλα. Τα επεισόδια είναι αποτέλεσμα της ήττας. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αντιδράσεις του. Εγώ ζήτησα από τους συμπαίκτες μου να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι και να χαιρετήσουμε τον κόσμο, δείχνοντας την αξιοπρέπεια της ομάδας. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε".
Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, είπε: "Η μέρα η αυριανή θα είναι εξίσου θλιβερή. Προσπαθήσαμε για την πρόκριση. Είμαστε επαγγελματίες και φοράμε μία πολύ βαριά φανέλα. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια ως το τέλος της περιόδου. Η κατάσταση είναι δεδομένη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στους τέσσερις αγώνες που έμειναν, να διατηρήσουμε τη δουλειά μας και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα στα πλέι οφ».