Η αποστολή για Σκωτία

Έτοιμη για αναχώρηση η αποστολή του ΠΑΟΚ. Επόμενη στάση Εδιμβούργο, επόμενη πρόκληση Χαρτς, στον δρόμο για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24. To αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο να ταξιδέψει στη Σκωτία, με μοναδικό στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Η αποστολή για Σκωτία

Η προπόνηση της Τρίτης (22.08) ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, με την ομάδα να δουλεύει μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Άλι Σαμάτα συνέχισε να έχει ενοχλήσεις και δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Μπάμπα που συμπλήρωσε κάρτες κι είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα μπει στο αεροπλάνο για Σκωτία αποτελείται από τους:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδη , Βιεϊρίνια , Λύρατζη , Σάστρε , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκη , Μιχαηλίδη , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρα , Σβαμπ , Οζντόεφ , Γιαξή , Μουργκ , Τάισον , Κωνσταντέλια , Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς , Βρακά , Μπράντον , Τζίμα.

Την Τετάρτη (23.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 ώρα Σκωτίας στο Tynecastle Park, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε ακόμη...