Στον Πανθρακικό παραμένει ο Δερμιτζάκης
SHARE:

Βέβαια σήμερα Τετάρτη ήταν επίσημα η τελευταία μέρα της προθεσμίας που έθεσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ για να κλείσει το θέμα, όλα όμως δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να στραφεί προς άλλον προπονητή (αν δεν το έχει ήδη κάνει) πιθανότατα από Ιταλία.
Πάντως για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο προηγήθηκε νωρίτερα τηλεφωνική επαφή Ζαγοράκη-Δερμιτζάκη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αφού πρώτα ευχαρίστησε τον φίλο του για την υπομονή που έδειξε, να του εξηγεί τους λόγους που δεν θα επιμείνει στην αρχική του επιλογή.
Όπως είχαμε γράψει από την Κυριακή το θέμα Δερμιτζάκη δεν ήταν "τελεσίδικα κλεισμένο" για τον ΠΑΟΚ, αλλά υπήρχαν και άλλες επιλογές τις οποίες έψαχνε η διοίκηση. Στα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι και αυτά των: Χοσέ Πέκερμαν, Τζιάνι ντε Μπιάσι και του Αλμπέρτο Τζακερόνι.