«Ο Σαββίδης είναι ικανός να αναλάβει τη Ροστόφ»
SHARE:

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Ιγκόρ Γκοντσάροφ, μίλησε στα ΜΜΕ για την αποχώρηση του προέδρου, Αρτάσες Αρουτιουνιάντς, αλλά και για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ!
Πιο συγκεκριμένα, για τον πρόεδρο και ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου ανέφερε:
«Όσον αφορά τον Ιβάν Σαββίδη, όλοι τον γνωρίζουν. Του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου πολίτη της περιοχής. Συγχαρητήρια, δεν απονέμονται απλά αυτοί οι τίτλοι.
Ήδη ήταν επικεφαλής της ομάδας τη δεκαετία του 2000 και κατά τη χρυσή εποχή του συλλόγου, τον χρηματοδοτούσε. Γιατί όχι, δεν είναι κακή επιλογή».
Παράλληλα, για τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε και ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Ροστόφ, Αλεξάντερ Σικούνοφ, σχολιάζοντας:
«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Σαββίδη για το ενδιαφέρον του να αναλάβει τη θέση του προέδρου στη Ροστόφ, αλλά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι αναμφισβήτητη. Είναι ήδη ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, μιας σοβαρής ελληνικής ομάδας. Το πιο σημαντικό, είναι ικανός να ηγηθεί της Ροστόφ. Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στην περιοχή του Ροστόφ που μπορούν να αντέξουν ένα τόσο βαρύ φορτίο. Είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Η διάθεση 2-2,5 δισεκατομμυρίων ρούβλια δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο Σαββίδης είναι ικανός να το χειριστεί αυτό, αλλά το αν το θέλει ή όχι εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν».