Παναγιώτη, ευχαριστούμε!

Εννιά χρόνια μετά την «άφιξή» του στην Τούμπα, ο Παναγιώτης Αρωνιάδης αποχαιρέτησε σήμερα τον σύλλογο που υπηρέτησε με συνέπεια, αφού όπως και ο ίδιος δήλωσε «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»...
Παναγιώτη, ευχαριστούμε!

Όλα αυτά τα χρόνια, ο ΠΑΟΚ πέρασε από πολλά κύματα. Από ένας σύλλογος που πάσχιζε να βρει τα πατήματά του, μετατράπηκε σε πρωταθλητή. Σε ομάδα τίτλων. Σε ομάδα μεγάλων στιγμών. Και όλα αυτά με πολύ αγώνα, προσπάθεια και βεβαίως πολλές, πάρα πολλές αποτυχίες στο δρόμο για την κορυφή. Όλες αυτές οι στιγμές χρειαζόντουσαν μια προβολή ανάλογης βαρύτητας και ποιότητας.

Για να επιτευχθούν όλα αυτά, δούλεψε πολύς κόσμος. Άλλοι εγκατέλειψαν νωρίς, άλλοι συνέχισαν. Σίγουρα η φθορά άγγιξε τους πάντες, με πρώτον τον άνθρωπο που έδωσε το έναυσμα, τον Ιβάν Σαββίδη. Άλλωστε η διαχρονική ανταρσία που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ, δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία...

Όμως η συνεισφορά του Παναγιώτη Αρωνιάδη στη γιγάντωση του ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία, είναι προφανής. Οι εκατοντάδες στιγμές περηφάνιας, η αδιαμφισβήτητη επιτυχία στον τεχνολογικό/επικοινωνιακό τομέα, τα βραβεία, οι καινοτομίες, είχαν όλα λίγο ή -κυρίως- πολύ, την υπογραφή του.

Φίλε Παναγιώτη, οι στιγμές που κλάψαμε από χαρά και συγκίνηση όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολλές. Και σε πολλές από αυτές έπαιξαν ρόλο τα βίντεο, οι εικόνες, οι ατάκες, οι εκδόσεις, η «είσοδος» του ΠΑΟΚ σε διεθνή κλαμπ μεγάλων «παικτών» και ανταγωνιστών, τους οποίους κοιτάζουμε πλέον στα μάτια. Οι έξυπνες ιδέες, οι νέες επιλογές που προσφέρθηκαν σε ένα κοινό το οποίο παραδοσιακά «διψούσε» για ισότιμη προβολή από τα ΜΜΕ (και εν τέλει τους αφήσαμε όλους χιλιόμετρα πίσω), έδειξαν ότι και στην Ελλάδα και ειδικότερα στην παρηκμασμένη Θεσσαλονίκη, η πρωτοπορία είναι εφικτή.

Η προσφορά σου στον σύλλογο είναι προφανής, ακόμα και για τους εχθρούς μας.

Γι' αυτό και σε ευχαριστούμε.

Γι' αυτό και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επόμενες επιλογές σου.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αναπληρώσει ένα σημαντικό στέλεχος, ώστε να συνεχίσει και να πάει ακόμα ψηλότερα.

Διαβάστε ακόμη...