Στα 2,3 εκ. ευρώ η περσινή ζημία
SHARE:

Σε μερίδα του Τύπου-όπως υποχρεώνει ο νόμος-δημοσιεύτηκε το Σάββατο (20/11) ο ισολογισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προηγούμενη σεζόν (1.7.2009-30.6.2010), καθώς και η πρόσκληση των μετόχων σε Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου (ημέρα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Τούμπας), στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός .
Όπως είχε αναφέρει και στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της διοίκησης ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος, Ηλίας Βιολίδης, η ζημία φθάνει τα 2.306.029, 78 ευρώ.
Οπως σημειώνει ο ορκωτός λογιστής που συνέταξε τον ισολογισμό στις παρατηρήσεις του-στο παραπάνω ποσό δεν έχουν υπολογιστεί 700.000 ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ στον ΑΣ ΠΑΟΚ (λόγω μη τιμολόγησής τους).
Σύμφωνα με τον ισολογισμό, τα συνολικά έσοδα της ΠΑΕ από τους αγώνες την περασμένη περίοδο έφθασαν τα 13,4 εκ. ευρώ, τα έξοδα του ποδοσφαιρικού τμήματος περίπου τα 19 εκ., ενώ 1,7 εκ ευρώ δόθηκαν για να καλυφθούν έξοδα διοικητικής λειτουργίας
Πηγή:sportouvorra