Εύκολη επικράτηση επί της Καστοριάς και ονειρικό ντεμπούτο για την Σάπσον!

Για την 9η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris νίκησε στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, τον ΓΠΟ Καστοριάς ...
Εύκολη επικράτηση επί της Καστοριάς και ονειρικό ντεμπούτο για την Σάπσον!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, κερδίζοντας στην 9η αγωνιστική την με 6-0.

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Μήτκου, Μπασούρη, Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα , Βαρδαλή, Σάπσον και Ακίντα.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» μπήκαν δυναμικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα προσπαθώντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 12' η Βαρδαλή με εκτέλεση κόρνερ προσπάθησε να βρει την Γκούνη στο δεύτερο δοκάρι ωστόσο η μπάλα πέρασε απευθείας άουτ. Δυο λεπτά μετά η Βαρδαλή σούταρε από το σημείο του πέναλτι αλλά βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23΄η Γιαννακά απείλησε με δυνατό σουτ, το οποίο μπλόκαρε η τερματοφύλακας της Καστοριάς.

Στο 27' η Βαρδαλή «χτύπησε» ξανά έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα. Λίγο αργότερα, στο 29' η Ακίντα άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Morris μετά από μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια. Στο 38' η Ακίντα προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα της με ένα παράλληλο-συρτό σουτ, το οποίο όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια στο 40', η Μπασούρη πέρασε με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε η Βαρδαλή και ευστοχώντας από τα έντεκα μέτρα στο 41΄έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 43' η Σάπσον με εξαιρετική παράλληλη σέντρα θέλησε να βρει την Ακίντα μέσα στην περιοχή ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον δείκτη του σκορ να βρίσκεται στο 2-0.

Ο ΠΑΟΚ Morris μπήκε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με το «γκάζι πατημένο». Η νέα μεταγραφή του Δικεφάλου Σάπσον έκανε ονειρικό ντεμπούτο, καθώς μετά από εξαιρετική ασίστ της Βαρδαλή, η Σουηδή επιθετικός έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ Morris στο 56'. Στο ίδιο λεπτό έγινε και η πρώτη αλλαγή των «ασπρόμαυρων», με την Σιδηροπούλου να περνά στην θέση της Μπασούρη. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, στο 57' η Σιδηροπούλου μοίρασε μία εξαιρετική ασίστ στην Γιαννακά και αυτή με την σειρά της με πλασέ έκανε το 4-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Στο 69΄η Μήτκου προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα.

Στο 71' η Σάπσον περνώντας όμορφα τρεις αντιπάλους, διπλασίασε τα τέρματα της κάνοντας το 5-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Τρία λεπτά μετά έγινε η δεύτερη αλλαγή των «ασπρόμαυρων» και η Κατσάνου πέρασε στον αγώνα στην θέση της Σάπσον. Στο 77' η Μήτκου με εκτέλεση κόρνερ βρήκε την Δοϊρανλή μέσα στην περιοχή, η οποία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Δικέφαλος πραγματοποίησε διπλή αλλαγή, Θεοδωράκη μπήκε στην θέση της Δοϊρανλή και η Γιοβάνη αντικατέστησε την Γκορνέλα. Στο 84' η Ακίντα έκανε ένα ακόμα σουτ, το οποίο όμως δεν ανησύχησε την αντίπαλη τερματοφύλακα. Στο 88' η Βαρδαλή βρίσκει με σέντρα την Μήτκου μέσα στην περιοχή και αυτή με κεφαλιά έκανε το 6-0 για τον ΠΑΟΚ Morris. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, ο οποίος έληξε με το υπάρχον 6-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Λευτέρη Κανατάς, απέναντι στον Βόλο 2004, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Women's Football League.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Μιλγιόγια, Γκούνη, Δοϊρανλή (78' Θεοδωράκη), Γιαννακά, Μήτκου, Μπασούρη (56' Σιδηροπούλου), Χαλατσογιάννη, Γκορνέλα (78' Γιοβάνη), Βαρδαλή, Σάπσον (74΄Κατσάνου), Ακίντα.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...