Ντόρτι στο τελευταίο φιλικό!

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της χειμερινής του προετοιμασίας ο Δικέφαλος που επικράτησε με 4-1 του Άρη Λεμεσού στο τρίτο και τελευταία του φιλικό στην Κύπρο.
Ντόρτι στο τελευταίο φιλικό!

Αυτή τη φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακάτεψε τις 11άδες που είδαμε στα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ασντόντ και ΑΕΛ Λεμεσού, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα του αγώνα και να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή από το ξεκίνημα, έψαξε ήρεμα και μεθοδικά το γκολ, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νέλσον Ολιβέιρα να βλέπει αμυντικό να διώχνει τη μπάλα στη γραμμή στο 14′, ενώ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 32′.

Ο Κωνσταντέλιας απείλησε αρχικά μετά από αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Μουργκ , αυτός σέρβιρε στον Ντόουγκλας Αουγκούστο κι ο Βραζιλιάνος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος. Ο Brazileiro στάθηκε άτυχος καθώς λίγα λεπτά μετά το γκολ αποχώρησε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης (06.12).

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός για περίπου μισή ώρα. Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έβγαλαν πολλές όμορφες επιθέσεις, συνεργάστηκαν σωστά και βρήκαν τρία τέρματα.

Στο 58′ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια ο Νάρεϊ βρήκε τον Μπράντον μέσα στην περιοχή κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά του Στέφαν Σβαμπ να βρει δίχτυα. Ο Αυστριακόςμε ένα απίθανο τακουνάκι μετά από γύρισμα του Κουαλιάτα έκανε το 3-0, ενώ στο 76′ ο Βιεϊρίνια με μία καταπληκτική μπαλιά έβγαλε τον Νάρεϊ στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αυτός πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα κι έκανε το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης Λεμεσού ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Στεπίνσκι στο 88′ στο τελικό 4-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Κοτάρσκι (60′ Ζίβκοβιτς ), Σάστρε (66′ Σελιμάι), Ίνγκασον (46′ Κάργας ), Νάσμπεργκ (46′ Κουλιεράκης ), Ράφα Σοάρες (46′ Βιεϊρίνια ), Ντόουγκλας(40′ Σβαμπ ), Φιλίπε Σοάρες (46′ Ντάντας ), Μουργκ (46′ Ελ Καντουρί ), Ρικάρντο (46′ Νάρεϊ ), Κωνσταντέλιας (46′ Κουαλιάτα ), Ολιβέιρα (46′ Μπράντον ).

Διαβάστε την εξέλιξη της αναμέτρησης:

Τέλος αγώνα

88ο λεπτό: Γκολ για τον Άρη, με γυριστή κεφαλιά, δοκάρι και μέσα. 

79ο λεπτό: Σέντρα του Κουαλιάτα, βρίσκει τον Μπράντον ο οποίος με άστοχη κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.

76ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!! Εκμεταλλεύεται ο Νάρει το λάθος του τερματοφύλακα και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κενή εστία.

74ο λεπτό: Πρώτη τελική για τους γηπεδούχους στο 2ο ημίχρονο, χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Κοτάρσκι, με τη μπάλα να βγαίνει άουτ.

70ο λεπτό: Στημένη φάση για τον ΠΑΟΚ που εκτελείται απευθείας, στην αγκαλιά όμως του τερματοφύλακα.

69ο λεπτό: Διαδοχικά κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως ουσιαστική φάση.

66ο λεπτό: Αλλαγή για την ομάδα μας. Έξω ο Σάστρε για να μπει ο Σελιμάι.

64ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!! Δυνατή σέντρα του Κουαλιάτα με τον Σβαμπ να είναι στο σωστό σημείο, και να εκτελεί με τακουνάκι. 

62ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ που καταλήγει κόρνερ. 

58ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!! Πολύ ωραίος συνδυασμός μεταξύ Ντάντας και Νάρει, με τον τελευταίο να δίνει ασιστ στον Τόμας για το γκολ με εξαιρετικό τελείωμα.

51ο λεπτό: Πεσμένος ο Τόμας μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Άρη, πιάνοντας το χέρι του. Σηκώνεται όμως χωρίς πρόβλημα.

49ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με ωραία συνεργασία, αλλά άστοχο σουτ του Καντουρί στο γύρισμα του Νάρει.

45ο λεπτό: Με αλλαγές η ομάδα στο Β' μέρος. Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κάργας, Κουλιεράκης, Σάστρε, Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάρει, Μπράντον.

Ημίχρονο

41ο λεπτό: Στημένη φάση για τον Άρη από καλό σημείο, κοντράρει η μπάλα στο τοίχος, μπλοκάρει εν τέλει ο Κοτάρσκι.

39ο λεπτό: Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο. Ένιωσε ενόχληση ο σκόρερ και μπήκε στη θέση του ο Σβαμπ.

36ο λεπτό: Κόρνερ για τους γηπεδούχους, καθαρίζει εύκολα η άμυνα του ΠΑΟΚ.

32ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!! Σουτ του Αουγκούστο από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

25ο λεπτό: 3η τελική για τους γηπεδούχους, σουτ από πλάγια θέση, μπλοκάρει εύκολα ο Κοτάρσκι.

23ο λεπτό: Κίτρινη για τον Νάσμπεργκ για σκληρό μαρκάρισμα.

18ο λεπτό: Πρώτη κίτρινη του αγώνα για τους γηπεδούχους, σε φάουλ πάνω στον Κωνσταντέλια.

14ο λεπτό: Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ, μετά εξαιρετική ατομική ενέργεια του Κωνσταντέλια, να καταλήγει με σουτ του Ολιβέιρα που αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή.

13ο λεπτό: καλή ευκαιρία για τον Άρη, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

10ο λεπτό: Στημένη φάση για τον ΠΑΟΚ, καταλήγει κόρνερ.

6ο λεπτό: Πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, χωρίς να ανησυχήσει ο Κοτάρσκι.

Έναρξη αγώνα

 

Οι συνθέσεις:

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου, Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι και Γκομίς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σαστρε, Ράφα Σοάρες, Νασμπεργκ, Μιχαηλίδη, Φιλίπε Σοάρες, Ντοουγκλας, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Ολιβέιρα.

paok11ada

πηγή εικόνας: paok fc twitter

...................................

Το pregame της αναμέτρησης

Πηγαδάκι στήθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Ράζβαν Λουτσέσκου, Ζοσέ Μπότο και Κυριάκο Κυριάκο

πηγαδακι

πηγή: paok24

Διαβάστε ακόμη...