Συνέχισε τα φιλικά με νίκη!

Το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Κύπρο έδωσε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στο "Τσίρειο" την ΑΕ Λεμεσού με 3-0 ...
Συνέχισε τα φιλικά με νίκη!

Δεύτερο φιλικό στην Κύπρο, δεύτερη νίκη για τον Δικέφαλο, που επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ Λεμεσού στο Τσίρειο Στάδιο, κυριαρχώντας πλήρως στο γήπεδο και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

H ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε δυνατά στο γήπεδο, πήρε τα ηνία και μόλις στο 10′ πήρε το προβάδισμα με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Σάστρε έκανε την προσπάθεια από δεξιά, γύρισε για τον Βραζιλιάνο κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν κι είχαν δοκάρι στο 21′ με τον Μπεραχίνο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Κοτάρσκι . Ο Δικέφαλος στο 32′ έκανε δύο το τέρματα του με τον Νέλσον Ολιβέιρα να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νάρεϊ , με το 2-0 να είναι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές άλλαξαν όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές τους με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αισθητά. Ο ΠΑΟΚ κράτησε τον έλεγχο και την κατοχή, έφτιαξε μερικές καλές στιγμές, κυρίως στο πρώτο τέταρτο, ενώ βρήκε και τρίτο γκολ στο 73′ με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Φιλίπε Σοάρες και με μία υπέροχη λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.Η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίζεται με μία σειρά προπονήσεων στη Λάρνακα, ενώ την Δευτέρα (05.12) θα αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18:00 και την Τρίτη (06.12) θα επιστρέψει στη βάση του.Η σύνθεση του Δικεφάλου:Κοτάρσκι (46′ Ζίβκοβιτς ), Σάστρε (46′ Βιεϊρίνια ), Ίνγκασον (46′ Κάργας ), Κουλιεράκης (46′ Νάσμπεργκ ), Ράφα Σοάρες (46′ Τσαούσης , 76′ Σελιμάι), Σβαμπ (60′ Κούρτιτς ), Ντόουγκλας (46′ Φιλίπε Σοάρες ), Ελ Καντουρί (46′ Μουργκ ), Νάρεϊ (46′ Ρικάρντο ), Κωνσταντέλιας (46′ Μπίσεσβαρ ), Ολιβέιρα (46′ Μπράντον ).

Τέλος αγώνα, 0-3 ο ΠΑΟΚ.

88o λεπτό: Ανώτερος ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να πιέζει, χωρίς όμως ουσιαστική φάση. 

77o λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, Ο Σελιμάι μπαίνει στη θέση του Τσαούση.

73ο λεπτόΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ του Μπίσεσβαρ, που "κρέμασε" τον τερματοφύλακα.

60ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, Κούρτιτς αντί του Σβαμπ.

59ο λεπτό: Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με άστοχο σουτ σε τετ α τετ του Σβαμπ.

49ο λεπτό: Δυνατό σουτ του Βιειρίνια, άστοχο.

46ο λεπτό: Με αρκετές αλλαγές η 11άδα του ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο. Ζίβκοβιτς, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κάργας, Νάσμπεργκ, Σβαμπ, Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Μπράντον Τόμας.

Ημίχρονο

45ο λεπτό: Σύντομη ανησυχία για τον Σάστρε, ο οποίος όμως σηκώνεται χωρίς κανένα πρόβλημα. 

42ο λεπτό: Κερδισμένο φάουλ για τον ΑΕΛ σε καλό σημείο. Κοντράρει και βγαίνει κόρνερ.

32ο λεπτόΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ολιβέιρα με κεφαλιά, ασίστ με σέντρα από τον Νάρει.

30ο λεπτό: Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.

28ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση από τον Ράφα Σοάρες σε στημένη φάση από καλό σημείο, κατέληξε ψηλά άουτ.

25ο λεπτό: Κόρνερ για την ΑΕΛ από επέμβαση του Κουλιεράκη.

21o λεπτό: Δοκάρι από σουτ της ΑΕΛ.

10ο λεπτόΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Αουγκούστο, μετά από καλή ατομική ενέργεια του Σάστρε.

2ο λεπτό: Πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, προλαβαίνει η άμυνα τον Ολιβέιρα .

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕ Λεμεσού: Ολιβέιρα, Μπάστο, Τεξέιρα, Σάντος, Τζάλμα, Ζντραβκόφσκι, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Κατσανίκλιτς, Μπεχαράνο, Σις.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νάρεϊ, Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Διαβάστε ακόμη...