Ο Αετός «έπνιξε» τον Κύκνο!

Με υπέροχη εμφάνιση στον ημιτελικό του Round 1 του UEFA Women's Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris επικράτησε της Swansea FC με 2-0.
Ο Αετός «έπνιξε» τον Κύκνο!

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Χατζηχαριστού, Γκούνη, Δοϊρανλή, Μήτκου, Γιαννακά, Gornela, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή, Καλέση, Akida και Vlassopoulos.

Κυρίαρχος μπήκε ο ΠΑΟΚ Morris στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας χώρο στο γήπεδο και περιορίζοντας την Swansea FC στο δικό της μισό. Ο Δικέφαλος απείλησε στο πρώτο πεντάλεπτο με τις Βαρδαλή και Vlassopoulos.

Στο 13ο λεπτό, ο Δικέφαλος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο η τριπλή ευκαιρία με Βαρδαλή και Καλέση (δύο φορές) δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από πολύ όμορφη ατομική ενέργεια, η Καλέση μπήκε από τα αριστερά, κόβοντας την μπάλα στο πέναλτι, εκεί όπου η Vlassopoulos διαμόρφωσε με όμορφο πλασέ το 1-0.

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Δικέφαλο να διατηρεί την μπάλα στα πόδια του, ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος με 56% υπέρ του. Ένα λεπτό πριν το ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris απείλησε δύο φορές. Μία με την Akida, της οποίας η κεφαλιά δεν βρήκε στόχο, και μία με έξοχη λόμπα της Βαρδαλή, η οποία εξουδετερώθηκε από την αντίπαλη τερματοφύλακα. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε ως τελικό σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο χωρίς αλλαγές, κάνοντας νωρίς την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με την Vlassopoulos στο 55ο λεπτό, η οποία μετά από όμορφη ατομική ενέργεια δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Ελληνοαμερικανίδα επιθετικός, συνέχισε να απασχολεί την άμυνα των Ουαλών, και μάλιστα στο 70ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της. Μετά από τρομερή κάθετη της Βαρδαλή στην Μήτκου, η αμυντικός του ΠΑΟΚ Morris σέντραρε, με την Vlassopoulos με το κεφάλι να διαμορφώνει το 2-0.

Με το δεύτερο του γκολ ο ΠΑΟΚ Morris απλοποίησε τα πράγματα, μεταφέροντας πλήρως το άγχος στις Ουαλές, οι οποίες δεν μπορούσαν να βρουν αντίδοτο στην κυριαρχία του Δικεφάλου.

Στο 87ο λεπτό, η Vlassopoulos έχασε μοναδική ευκαιρία να συνδυάσει το ντεμπούτο της μ' ένα χατ-τρικ. Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια της Γιαννακά από τα δεξιά, η Ελληνίδα μπακ πάσαρε παράλληλα στην Vlassopoulos, η οποία αστόχησε σε κενό τέρμα.

Ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε κοντά σε τρίτο τέρμα και στο 95ο λεπτό, ωστόσο το σουτ της Χαλατσογιάννη μέσα από την περιοχή, εξουδετέρωσε η αντίπαλη κίπερ.

Έτσι, το σκορ τελείωσε στο 2-0, με τον Δικέφαλο να παίρνει την πρόκριση στον τελικό του Round 1.

Το παρών στην αναμέτρηση έδωσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: κ.κ Παπαδόπουλος, Ησαϊάδης και Μπεκιάρης. Ο Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής, κ. Καρούσης. Ο Υπεύθυνος Αγωνιστικού του ΠΑΟΚ Β', κ. Σαραϊδάρης. Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, κ.κ. Τουρσουνίδης, Αλεξανδρίδης και Λαγωνίδης. Καθώς και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, κ.κ. Παπακώστας και Κυριαζής.

Ο ΠΑΟΚ Morris θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, το νικητή του ζευγαριού Ferencvaros-Rangers.

ΠΑΟΚ Morris (Κανάτας): Χατζηχαριστού, Γκούνη (88' Pedersen), Δοϊρανλή, Μήτκου, Γιαννακά, Gornela, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (78' Μπασούρη), Καλέση, Akida, Vlassopoulos.

Διαβάστε ακόμη...