Η επίσκεψη του Λέανδρου

  Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είχε έναν επίτιμο καλεσμένο. Τον Λέανδρο, ο οποίος στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Μαρσείγ έδωσε στους παίκτες τη μπάλα του αγώνα και στη συνέχεια πήρε θέση στην κερκίδα, είδε την αναμέτρηση με τα μάτια της ψυχής του, ενώ δεν φώναξε πολύ δυνατά τα συνθήματα, γιατί δεν ήθελε να ενοχλήσει τους δίπλα.
Η επίσκεψη του Λέανδρου

Ο νέος μας φίλος συναντήθηκε με όλα τα μέλη της ομάδας, γνώρισε τον αγαπημένο του Αλέξανδρο Πασχαλάκη , έδωσε συμβουλές στους τραυματίες, συνομίλησε με τον προπονητή, έπαιξε μπάλα, μας είπε μερικές απίθανες ατάκες κι έκλεισε ραντεβού για να εκπληρώσει το όνειρό του.

Ο Λέανδρος μοιράστηκε την επιθυμία του να βάλει ένα γκολ στο γήπεδο της Τούμπας, να το αφιερώσει στην αγαπημένη του ομάδα και να ακούσει το γήπεδο της Τούμπας να φωνάζει το όνομά του. Είπε πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αλλά μάλλον δεν ήξερε που... έμπλεξε.

Σας είπαμε πολλά. Ας αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει κι ας δούμε το απολαυστικό βίντεο του PAOK TV από την επίσκεψη του Λέανδρου στο γήπεδο της Τούμπας, παρέα με τις αδερφές του, Αριάδνη και Δανάη.

Διαβάστε ακόμη...