Η ιστορική επέμβαση του Πασχαλάκη

Η απόκρουση πέναλτι του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα είναι το nak Play of the Month Φεβρουαρίου.
Η ιστορική επέμβαση του Πασχαλάκη

H σειρά των αγώνων με τη Μίντιλαντ για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ δεν τα είχε καταφέρει ποτέ στο παρελθόν. Κάτω από τα δοκάρια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο 32χρονος τερματοφύλακας δεν είχε ζήσει ποτέ παρόμοια εμπειρία. Κατάφερε όμως να αποδείξει πως ήταν έτοιμος από το ξεκίνημα.

Ο Goldkeeper στάθηκε απέναντι από τον Μάγιερ, τον νίκησε, οι συμπαίκτες του έκαναν το απόλυτο στη συνέχεια κι ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία πρόκριση.

Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month ο Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 46,33% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε το βραβείο για δεύτερο συνεχόμενο μήνα μετά τη νίκη του τον Ιανουάριο, κάνοντας το νταμπλ μετά τη νίκη του και στον διαγωνισμό για τον BOX MVP.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η υπέροχη μπαλιά του Βιεϊρίνια στον Μιτρίτσα στο ΟΑΚΑ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η παλικαρίσια ασίστ του Τσόλακ στον Α.Ζίβκοβιτς στο παιχνίδι με τους Δανούς στο γήπεδο τη Τούμπας.

 

Διαβάστε ακόμη...