Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

Οι εθνικές ομάδες ετοιμάζονται γαι τα παιχνίδια του Οκτωβρίου και το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα και τις κλήσεις των διεθνών του Δικεφάλου.
Οι κλήσεις και το πρόγραμμα των διεθνών

H Εθνική Ελλάδας δίνει δύο πολύ σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Γεωργία (09.10, 20:00) και Σουηδία (12.10, 21:45) που θα κρίνουν πολλά στη μάχη της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζον Φαντ Σχιπ συμπεριέλαβε για μία ακόμα φορά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη , ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι έχει κάνει σπουδαία παιχνίδι.

Με τον Ενέα Μιχάι στην αποστολή της, η Εθνική Αλβανίας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουγγαρία (09.10, 21:45) κι εντός έδρας την Πολωνία (12.10, 21:45) και θέλει να συνεχίσει με νίκες την εξαιρετική της μέχρι τώρα πορεία στον προκριματικό όμιλο, στον οποίο έχουμε... ασπρόμαυρη μάχη, καθώς κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας. Ο Swarovski μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα παιχνίδια του Σεπτέμβρη δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές.

Οι Πολωνοί πέρα από τη μάχη με τους Αλβανούς, θα υποδεχθούν το Σαν Μαρίνο (09.10, 21:45).Η Εθνική Σερβίας αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο εκτός έδρας (09.10, 21:45) και υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν (12.10, 21:45), έχοντας τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην αποστολή της. Ο Σέρβος έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια του προηγούμενου μήνα με τον Covid-19 και βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Σταθερά στην αποστολή της Εθνικής Σλοβενίας συνεχίζει να βρίσκεται ο Γιάσμιν Κούρτιτς , που είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Τον Οκτώβρη οι Σλοβένοι ταξιδεύουν στη Μάλτα (08.10, 21:45) και φιλοξενούν τη Ρωσία (11.08, 21:45) για τα προκριματικά του επερχόμενου Mundial.Επιστροφή στην Εθνική Ρουμανίας για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα . Οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίρελ Ραντόι, που τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία (08.10, 21:45) και το εντός κόντρα στην Αρμενία (11.08, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική Ελπίδων Κ21 δοκιμάζεται σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια για τον 4o προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στις 08.10 στις 19:00 αγωνίζεται στη Λευκορωσία και στις 12.10 στις 19:00 στην Κύπρο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος έχει καλέσει πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Χάρη Τσιγγάρα, Λευτέρη Λύρατζη, Μάριο Τσασούση και Γιώργο Κούτσια .Για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος προετοιμάζεται και η Εθνική Νέων Κ19. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος κάλεσε έξι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις, που θα γίνουν στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα. Οι έξι του ΠΑΟΚ είναι οι Γιάννης Κωνσταντέλιας , Βασίλης Κιτσάκης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Σπυράκος και Λευτέρης Τασιούρας

Διαβάστε ακόμη...