Δυνατό φιλικό στο Philips Stadium!

Την PSV Eindhoven αντιμετωπίζει σήμερα 14/7, σε φιλικό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Philips Stadium ...
Δυνατό φιλικό στο Philips Stadium!

Είναι το πρώτο από τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει ο Δικέφαλος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στη χώρα της τουλίπας και μάλιστα απέναντι σε ένα ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο!

Η PSV βρίσκεται προς το τέλος της προετοιμασίας της, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, σε διπλά παιχνίδια με τη Γαλατάσαραϊ.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μετά τις κουραστικές προπονήσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και τις πρώτες μέρες στο Άπελντοορν.

Αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής στους περισσότερους από τους παίκτες που ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε μαζί του στην Ολλανδία και φυσικά σε τέτοια φιλικά αυτό που μετράει λιγότερο από όλα είναι το αποτέλεσμα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί από το PAOK TV, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Διαβάστε ακόμη...