Σημαντικό βήμα για τους τελικούς...

Στη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου 2021 στο "Σπίτι του Χάντμπολ" στη Μίκρα τον Διομήδη Άργους, του οποίου και επικράτησε με 31-24 σκορ.
Σημαντικό βήμα για τους τελικούς...

Στο ξεκίνημα, ο Δικέφαλος, πάτησε δυνατά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να προηγηθεί με 3-0. Παρά την προσπάθεια των αντιπάλων να αντιδράσουν, μειώνοντας σε 4-2, οι "μάγκες με τα ασπρόμαυρα" διατήρησαν τον έλεγχο, διπλασιάζοντας λίγο αργότερα το σκορ, 8-4. Τη διαφορά των τεσσάρων γκολ τη διατήρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέχρι και το 14-10, φτάνοντας τελικά τη διαφορά στα 5 γκολ και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 15-10 σκορ.

Στην επανάληψη, οι "ασπρόμαυροι", έχοντας ξεκουραστεί και έχοντας πάρει τις κατάλληλες ανάσες, μπήκαν ακόμα πιο δυνατά και, διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα, άνοιξαν τη διαφορά στα +6 γκολ (19-13), και, λίγο αργότερα, άγγιξαν το +7 στα γκολ (21-14). Όσο και αν προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν, με τους παίκτες του Πάνου Γούσιου να κρατάνε το προβάδισμα (31-24) και να φτάνουν στη νίκη.

Στο διά ταύτα, ο Δικέφαλος εμφανίστηκε με μεγάλη συγκέντρωση και πάθος, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και, διαχειριζόμενος σωστά και με καθαρό μυαλό τις καταστάσεις, κατάφερε να προηγηθεί με μεγάλη διαφορά και να πάρει όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την καλή ψυχολογία που χρειάζεται ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα 17:30 στο κλειστό της Μίκρας.

Οι "μάγκες με τα ασπρόμαυρα" έχουν μόλις 24 ώρες για να ξεκουραστούν, να ανασυνταχθούν και να εμφανιστούν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 4-3, 10-5, 15-11 (ημχ), 21-15, 25-20, 31-24

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκίγκοφ, Καραγκιοζόπουλος 2, Νκολαϊδης, Μέντουριτς, Αποστόλου, Σεϊρεκίδης 5, Τσαναξίδης 1, Παπαβασίλης 1, Καβουσανάκης 5, Λιάπης 7, Κυριακίδης, Άρσιτς, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς 7, Τζωρτζίνης 3.

Διομήδης (Χαλκίδης): Τζίμπουλας, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 4, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τσαμουρίδης 1, Μπόσκος 7, Χαντέλης 1, Μάνθος 1, Ρούμπος, Κωστούλας, Μούγιτς, Χόγκας 10, Διονυσόπουλος.

Διαιτητές: Πατιός – Μπέτμαν. Δίλεπτα: 6-5. Πέναλτι: 1/1 – 5/5

Διαβάστε ακόμη...