Διπλό ΚΑΙ στην Καρδίτσα για τον ΠΑΟΚ

Αήττητες συνεχίζουν οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» καθώς για την 7η αγωνιστική της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου γυναικών ταξίδεψαν στην Καρδίτσα, κερδίζοντας τις τοπικές Ελπίδες με 0-5.
Διπλό ΚΑΙ στην Καρδίτσα για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με σχηματισμό 3-5-2 και αρχική σύνθεση τις: Νάση, Σμίλκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου και Πούλιου.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο της κατοχής και την πρωτοβουλία στην επίθεση, ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ με πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή, με την Ελληνίδα επιθετικό να γράφει το 0-1 στο 11ο λεπτό.

Με την ίδια «δράστρια», την Ρούλα Πούλιου, ο Δικέφαλος διπλασίασε τα τέρματα του στο 17ο λεπτό, με την Ελληνίδα επιθετικό με προβολή από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην λίστα των σκόρερ μπήκε και η Αναστασία Σπυριδωνίδου, η οποία μετά από όμορφη σέντρα της Μήτκου εκτέλεσε άψογα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο 28ο λεπτό, γράφοντας το 0-3.

Στο 31ο λεπτό, ο Πέριτσα Κρστιτς αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή, καθώς οι ενοχλήσεις της Πούλιου ανάγκασαν τον Σέρβο τεχνικό του ΠΑΟΚ να αποσύρει την σέντερ φορ, περνώντας στο παιχνίδι την Νικολέτα Πίτσιου.

Το πρώτο ημίχρονο επεφύλασσε ακόμα ένα τέρμα, με την Ελένη Κακαμπούκη στο 35ο με κοντινή προβολή να γράφει το 0-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό κάνοντας διαχείριση του αποτελέσματος που «έχτισε» στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Δικέφαλος απείλησε δις με την Κακαμπούκη και μία με την Σπυριδωνίδου στο πρώτο εικοσάλεπτο του πρώτου μέρους, δίχως ωστόσο να βρει στόχο.

Το γκολ ήρθε στο 80ο λεπτό, καθώς μετά από όμορφο γυριστό της Σπυριδωνίδου η τερματοφύλακας των Ελπίδων απέκρουσε, με την Κακαμπούκη να παίρνει το ριμπάουντ, γράφοντας από κοντά το 0-5. Σκορ το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 6Χ6.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ στις 23 Μαΐου εκτός έδρας απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Ποδοσφαίρου γυναικών.

Ημίχρονο: 0-4

Τελικό: 0-5

Σκόρερς: 11' Πούλιου, 17' Πούλιου, 28' Σπυριδωνίδου, 35' Κακαμπούκη, 80' Κακαμπούκη

ΠΑΟΚ (Κρστιτς): Νάση, Σμίλκοβιτς, Γκάτσου, Καραπέτσα, Μήτκου, Πατερνά (85' Μάρκου), Στράντζαλη (63' Νεφρού), Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Σπυριδωνίδου, Πούλιου (31' Πίτσιου).

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...