Προκλητικά ... αδιάφορος!

Ήταν στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία και ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό! Αυτός όμως με τη συμπεριφορά του εξόργισε τους πάντες!
Προκλητικά ... αδιάφορος!

Από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα σαν πολλά υποσχόμενα ταλέντο, δεν είχε την παραμικρή εξέλιξη! Τόσους μήνες μετά παραμένει μια μετριότητα σε πτωτική πορεία!

Ίδια η εικόνα του και σήμερα! Γρήγορα ανούσια φάουλ, εκνευριστικά αργός τρόπος παιχνιδιού, λάθη επί λαθών στο παιχνίδι του, λες και είχε βαλθεί να μας σπάσει τα νεύρα!

Η αντικατάστασή του στο ημίχρονο με έναν κανονικό χαφ, έφερε και πάλι την αριθμητική ισορροπία στο τερέν, καθώς οι ομάδες έπαιζαν πλέον ένδεκα εναντίον ένδεκα.

Ο λόγος για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, που και σήμερα έδειξε με την αγωνιστική συμπεριφορά του πως το μυαλό του δεν είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ αλλά με την πρώτη ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του τον Μάρτιο, όπως εδώ και καιρό φημολογείται έντονα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό που είδαμε (ή μάλλον δεν είδαμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου), όταν βρέθηκε στην κερκίδα μετά την αντικατάστασή του, ασχολήθηκε με το κινητό του (αρχική εικόνα), προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σε όσους είδαν τη σχετική φωτογραφία που ήδη κάνει θραύση στα social!

Δεν έχουμε καταφερθεί έτσι εναντίον παίκτη του ΠΑΟΚ ποτέ ως τώρα, όμως δε γίνεται να μην στηλιτεύσουμε τη συμπεριφορά του Ντόουγκλας, ο οποίος με τη στάση σου εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους τον πίστεψαν και τον έφεραν στην ομάδα!   

Διαβάστε ακόμη...