2020 Twitter: Top 10

Άμεσο, σύντομο, ζωντανό και πιο... νευρικό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα Social Media. Επίσης, δεν πέφτει μαζί με το Facebook, Instagram, WhatsApp!!!
2020 Twitter: Top 10

Το Twitter παραμένει μια από τις αδυναμίες μας παρότι στην Ελλάδα δεν έχει μεγάλη διείσδυση στο κοινό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό, βέβαια, δεν μας εμποδίζει να κάνουμε την πλάκα μας συμπυκνωμένη σε 140 χαρακτήρες (είμαστε της παλιάς σχολής). Το Twitter αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας και συγκεντρώσαμε τα πιο πετυχημένα tweets του 2020. Ένα Top 10 που τα έχει όλα. Ειδήσεις, gif, χαβαλέ, μπόλικη ελληνοτουρκική φιλία και έναν αποχαιρετισμό. Για πάμε να τα δούμε:1

10) Our All Black 3rd Kit

Η τρίτη, ολόμαυρη φανέλα μας για τη σεζόν 2020-21 έκλεψε την παράσταση και πήρε μία θέση στην δεκάδα.

9) Every life matters

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε σοκαρισμένος τα άσχημα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αμερική. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μείνει εκτός κι έστειλε το δικό της μήνυμα.

8) Όταν ο #TheLeader κάνει τα δικά του

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στον πρώτο του αγώνα τη φετινή σεζόν μπήκε ορεξάτος και την πλήρωσε ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προσπάθησε να τον ανακόψει αλλά τελικά έπεσε με τα... μούτρα στο χορτάρι. Τα GIF είναι, άλλωστε, τα αγαπημένα σας.

7) PAOK Vs Turkey

Η κλήρωση με τη Μπεσίκτας για τα προκριματικά του UEFA Champions League έκανε ιδιαίτερα... δημοφιλή το λογαριασμό μας στη γείτονα χώρα

.6) Stay Strong Moussa

Ο Μούσα Ουαγκέ υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Άρη, μία είδηση που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Για άλλη μια φορά να ευχηθούμε στον Μούσα ταχεία ανάρρωση.

5) Ένα όμορφο βράδυ

Όπως έχετε καταλάβει η μαζικότητα του Twitter και γενικά των Social Media στην Τουρκία πρωταγωνιστεί σ' αυτό το Top 10. Στο γήπεδο, όμως, πρωταγωνιστής ήταν ένας. Ο ΠΑΟΚ που πήρε μια μεγάλη πρόκριση επί της Μπεσίκτας.

4) Επίθεση αγάπης από την Τουρκία

Ήταν σαν τους βλέπεις πίσω από μία οθόνη να στέλνουν δέκα μηνύματα το δευτερόλεπτο. Σημαίες, εικόνες και φράσεις google translate για να κάνουν την πλάκα τους, να πικάρουν ή και να προβοκάρουν τους υπόλοιπους χρήστες. Όπως και να'χε ευχαριστούμε τους φίλους της Μπεσίκτας για το interaction.

3)Ένα πανέμορφο βράδυ

Ένα βράδυ που θα θυμόμαστε. Μία ιστορική πρόκριση κόντρα στην πανίσχυρη και πανάκριβη Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ σόκαρε την Ευρώπη με τη μεγάλη του νίκη και το Τwitter είχε κέφια...

2) Η ιστορία των καλοκαιριών μας

Ο κύριος λόγος που αγαπάμε το Twitter είναι ότι μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα. Αυτό είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

1) Ένας δύσκολος αποχαιρετισμός

Είναι πολύ δύσκολο ν' αποχαιρετάς κάποιον μετά από τόσα χρόνια. Ο Δημήτρης Πέλκας αναχώρησε για Τουρκία και το βίντεο που ετοίμασαν τα New Media του Δικεφάλου κέρδισε την κορυφή του Top 10.

Δείτε αναλυτικά τις αναρτήσεις ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...