Ψηφίστε τον BOX MVP Οκτωβρίου

Ένας μήνας γεμάτος ποδοσφαιρική δράση, τρεις... μονομάχοι, ένα βραβείο. Ελάτε να αναδείξουμε τον διάδοχο του Ομάρ Ελ Καντουρί. Τον BOX MVP Οκτωβρίου μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε τον BOX MVP Οκτωβρίου

 

Η αρχή γίνεται με τον Ίνγκι Ίνγκασον . O #TheIceman δεν έχασε λεπτό από τα παιχνίδια του μήνα, έβγαλε ένταση, πάθος, δυναμισμό και συνέβαλε τα μέγιστα στις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, επέδειξε και τις επιθετικές του αρετές, με κορυφαία στιγμιότυπα τις επελάσεις του κόντρα στην πρώην του ομάδα, τη Γρανάδα.

Δεύτερος διεκδικητής του βραβείου ο Στέφαν Σβαμπ . Ο Αυστριακός παρότι βρίσκεται στην ομάδα μόλις λίγους μήνες έχει ήδη εξελιχθεί σε βασικά γρανάζια του ΠΑΟΚ. Τον Οκτώβριο αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας, μοίρασε τρεις ασίστ και κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, παίζοντας με διάφορους παρτενέρ.

Τέλος, στην κουβέντα μπαίνει κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε στο γόνατο κι έδειξε έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα στην Ομόνοια και τη Γρανάδα, όντας μάλιστα ο πολυτιμότερος στην αναμέτρηση στην Ισπανία και έλυσε τα χέρια του τεχνικού επιτελείου, που έχει πλέον στη διάθεση του έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τα πάντα στο κέντρο.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Οκτώβριο.

https://www.paokfc.gr/nea/20201111-psifiste-ton-box-mvp-october-poll/

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...