Ξεκίνημα με το... δεξί!

Πρεμιέρα με νίκη για το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του Δικεφάλου, όπου το Σάββατο 24 Οκτωβρίου βρέθηκε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volleyleague, τον ΑΟΝΣ Μίλων και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με τους τρείς βαθμούς, μετά το τελικό 0-3.
Ξεκίνημα με το... δεξί!

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δεληκώστας δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, καθώς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με το αρχικό σχήμα να αποτελείται από τους Άγκανιτς, Κοκκινάκη, Κουμεντάκη, Τακουρίδη, Ντεσποτόφσκι, Μπατατζίμ και Βαν ντε Ντρις.

Στο πρώτο σετ της αναμέτρησης οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν συντηρητικά και πήγαιναν «χέρι χέρι» με τους γηπεδούχους μέχρι το 9-9, όπου και τους «επέτρεψαν» να πάρουν ένα ισχνό προβάδισμα. Ωστόσο λίγο πριν το τέλος, ο Δικέφαλος ισοφάρισε και πάλι σε 19-19, περνώντας μάλιστα μπροστά μετά από αρκετή ώρα με δύο άσσους του Άντρι Άγκανιτς. Στο πιο κρίσιμο σημείο του σετ ο Δικέφαλος φάνηκε πιο δυνατός, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 21-25 υπέρ του.

Στο δεύτερο σετ, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά, παίρνοντας από την αρχή προβάδισμα, το οποίο και κράτησε, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του και όντας σε θέση οδηγού καθ' όλη τη διάρκεια, έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 18 - 25.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι παίκτες του Κώστα Δεληκώστα συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και χωρίς να αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους τους, έβαλαν από την αρχή του σετ γερές βάσεις για να φτάσουν τελικά στην κατάκτησή του με διψήφια διαφορά, 14-25.

Μετά την θετική έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στη 2η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τον οποίο θα υποδεχτεί στο PAOK Sports Arena, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00.

ΑΟΝΣ Μίλων - ΠΑΟΚ: 0 - 3

Αναλυτικά τα σετ: 21-25, 18-25, 14-25

ΠΑΟΚ (Κώστας Δεληκώστας): Αγκάνιτς, Κουμεντάκης, Σωτηρίου, Τακουρίδης, Ντεσποτόφσκι, Βαν ντε Ντρις, Κοκκινάκης, Παπαλεξίου, Μπούτος, Κομητούδης, Τερζής, Αντωνιάδης, Μπατατζίμ, Καπετανίδης.

Διαβάστε ακόμη...