Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Όσο περίεργα τελείωσε η περασμένη, άλλο τόσο περίεργα ξεκίνησε και η καινούρια σεζόν στην εποχή του Covid 19. Ο Σεπτέμβριος ήταν γεμάτος δράση με αγώνες τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρώπη..
Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Το paokfc.gr και το PAOK FC Offiicial App σε συνεργασία με το BOX σας καλούν να επιλέξετε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας για τον Σεπτέμβριο.

Πρώτος υποψήφιος ο Δημήτρης Γιαννούλης . Ο Mr. No Brakes μπήκε στη σεζόν με… σπασμένα φρένα. Συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν και ήταν απολαυστικός. Στα πρώτα επτά παιχνίδια της σεζόν ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου μέτρησε ένα γκολ και τρεις ασίστ, όντας κομβικός σε άμυνα και επίθεση.

Στην κουβέντα μπαίνει κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Μαροκινός μέσος έκανε το δικό του breakthrough και ήταν εντυπωσιακός. Κυριάρχησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, συνεργάστηκε άψογα με τον Στέφαν Σβαμπ και ήταν το βαρόμετρο της ομάδας στο χορτάρι. Τελικός απολογισμός για το προηγούμενο διάστημα, έξι αγώνες κι ένα γκολ κόντρα στην Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος, για τον ατομικό τίτλο θα παλέψει κι ένας νεοφερμένος παίκτης. Ο λόγος για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος ήρθε στην ομάδα και μπήκε απευθείας στα… βαθιά. Ανταποκρίθηκε άψογα σε ότι του ζητήθηκε, ταλαιπώρησε τις αντίπαλες άμυνες και σε έξι συμμετοχές είχε δύο γκολ και μία ασίστ.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για το Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμη...